Ozren Matijašević traži ostavku ministra gospodarstva

Naslovnica Forum Komentari članaka Ozren Matijašević traži ostavku ministra gospodarstva

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ajde smiri se i pusti ljude da rade. Uhvatio si se Panenića kao da ti je netko platio da ga blatiš. Imao si prethodnika koji je uništio gospodarstvo pa se nisi bap nešto previše bunio.Valjda ti je bilo dobro onda.

Uhljebe na ulicu!!!!!

ovaj je gori od Rade Končara, ostavku traži, a ne bi je dao

Ovo je postala špranca, traži ostavku nekog ministra i naslovnica ti je osigurana….nebitno je što iza naslova ne stoji baš ništa…

Drug je danas cijeli dan u Htv-ovim inf. emisijama , sve se njega pita , koga smijenit , šta privatizirat šta ne privatizirat . Htv ima novog sveznadara . Drug druga bira !

Otkada se Matijasevic, Sever i Ribic “bore” za radnicka prava broj radnika se prepolovio, a broj uhljeba se udesetorostrucio.

Ozrene,

Hajde obidji one zene sto rade po tiskovim kioscima. Mozda im treba pomoc.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Veliki udarnik.Ajmo napravit peticiju da se ovome velikome čoviku, radniku a sto je najbitnije velikom borcu za radnicka prava digne spomenik za zivota i postavi negdi u krugu splitskog skvera.Hvala ti Ozrene.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

dok ovakvi dobijaju naslovnice po raznim novinama i portalima, ocito je da mozda nova vlada radi i dobro !

Ne laje ker zbog sela! Možda se boji da će ga netko pitat za (ne)rad!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Otkada se Matijasevic, Sever i Ribic "bore" za radnicka prava broj radnika se prepolovio, a broj uhljeba se udesetorostrucio.

To je živa istina.

Ti razni sindikalisti (a ima ih 700 raznih) su največe štetočine Hrvatskih zaposlenika , jednako štetni kao bivša Kukuriku vlada .

.

je li ovaj maksista vratio onaj stan u zg što mu je sanader dao na korištenje da se ne muči putovati do splita? prijava boravka, putna naknada i dnevnice? je li tu sve štima? aloooo hdz dajte malo to provjerite i skinite nam već jednom ovog uhljeba sa vrata.

who dares, wins

New Report

Close