Ovi dečki stoje iza hrvatskog startupa koji zarađuje na izvozu svojih rješenja

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovi dečki stoje iza hrvatskog startupa koji zarađuje na izvozu svojih rješenja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

tko plaća ured u londonu?

ako zarađuju, to je na novcima poreznih obveznika i ostalim donacijama za njihov startup.. 99% ovakvih stvari propadne unutar 5 godina, kad im odrežu financiranje.. nigdje naravno ne piše čime se oni ustvari bave i tko su im “mušterije”/poslodavci

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pozdrav,

Hvala na pitanjima, pa da i dam odgovor. UX Passion sam plaća svoj ured (a kako inače?) – u potpuno smo samofinancirani startup i, da ujedno odgovorim i super24, bavimo se razvojem korisničkih iskustava – što se često u konkretnim terminima i praksi može opisati kao dizajn sučelja za mobilne, web i tablet aplikacije, Twitter aplikacija i niza društvenih servisa, testiranja iskoristivosti rješanja te podršci i razvoju proizvoda i usluga. Naši klijenti su World Economic Forum, Microsoft, IMB, Ogilvy, Qualtrak, Nordeus i mnogi drugi – golema većina kojih je iz inozemstva. Dakle, za svoj posao i poslovanje odgovaramo samo svojim klijentima i sebi – nismo ničime dotirani tako da, slobodno nam ukinite sve financiranje koje je došlo od poreznih obveznika. Mi smo, i sami, porezni obveznici u RH i svoj porez na dobit kao i sve ostale stvari uredno plaćamo.

Iskreno, više bih cijenio sugovornika koji bi se predstavio svojim vlastitim imenom i prezimenom, ali vrlo rado, ako imate bilo kakva pitanja, pišite na viborATuxpassion.com.

Nadam se da ste ovime

…dobili željene odgovore iako, u samom članku korektno piše čime se bavimo tako da mi nije jasno to što tvrdite da u članku to nije navedeno. U svakom slučaju, vidimo se i čitamo se i kroz pet godina, nadam se 😉

Vibor Cipan,
Direktor UX Passion

Bravo decki…

Clanak je los i ne pise cime se bavite niti za koga radite, no to ne opravdava ovakve pausalne ocjene u gornjim komentarima…

Svaka cast, samo naprijed…

Imate li vi veze sa tvrtkom Gideon Multimedia ?

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Zato sam se maknuo s Poslovnog.S foruma.Pa ne citam vise ni vijesti tu.jer nikad moderiranje komentara nije radilo kako treba.jer su komentatori na razini vecernjeg i indexa.Vibore,ja znam tebe u stvarnim zivotu,pratim vas rad vec dugo, a na komentare ovdje nemoj previse obracati paznju. Odgovorio si im i to je vise nego dovoljno. Hrvatski jal nema granice,ekipa je sama jadna od sebe i ne moze se izvuci iz spirale jada i cemera. Samo ti deri dalje, Ured u Londri je prava stvar.

I da, to sto i ne pise jasno je sjaj novinara PD, ali ekipa bi mogla malo prosurfati i bilo bi joj jasnije.

Iskreno, radije bih da se novci poreznih obveznika ulažu na ovakve projekte i timove nego da nestaju prilikom čišćenja tunela, čudnovatih natječaja ili se troše na luksuzne automobile državnih i lokalnih dužnosnika.
Dečki, svaka čast, puno sreće i nadam se da ćemo čuti još dobrih vijesti o vama.

Dječica se igraju i utvrđuju koje su sve mogućnosti modernih dječjih igračaka.
…koliko će to unaprijediti svijet na ovoj planeti?
…a i ne znam ča će vam ured u Londonu.To možete raditi i u pidžami i još jesti mamine kolače…
…nonica je to tako razumela,pa se nemojte jidit…

…al,ako bi mogli ča za ove moje stare kosti,onda bi vam se zahvalila..:)))

BRAVO DEČKI!
Niste naivno nabrojali niti na websiteu konkretno odrađene poslove jer bi svi dizajneri i developeri iz Lijepe naše copy ideje i napravili ponudu sa dvije nule manje istim Vašim poslodavcima.
Starija ekipa je sumnjičava i zavidna jer nalaze prezahtjevnim otvoriti ured u Lo i jer znaju da Vas netko (izvana) podržava u nastojanjima. U 90% slučajeva hrvat može u inozemstvu raditi samo fizički posao bez obzira na spremu i to je to. 4000gbp top ili 1k per week.. Pogotovo u kriznim vremenima kao što je 2012 kada posla nema.
Molimo Vas sjetite se 12.000 w1w developera u RH pa ako bude puno posla ili Vam zatreba pomoć slobodno im prebacite koju kost doma.
Na ramenima će vas držati kad dođete na Jeačić plac. Ok sad ono loše.
Greed -zavist je prva reakcija na Vaš startup u javnosti. Zavist izaziva naivnost, Vaša ili nečija druga ne znam. Kako ugovarati poslove čak po standardnim ugovorima iz knjižare sa velikim korporacijama bez suradnje engleskog pravnika, knjigovođe, agenta – za to treba preko 10.000 gb funti tjedno? MOŽDA znate nekaj što drugi ne mogu odraditi. 3 klinca, ne divizija s ETFa, strojarstva informatičari, PMF ili doktori znanosti, Bug ekipa. Nisu vas regrutirali u velike korporacije poput IBM ili Google ili twitter za 3k usd nego dečki sami delaju.
Radite u Lo i Zg a imate soft gayish ime firme? UX passion zvuči kao banner za jugonostalgičarsku Fritzl teen gay domenu na Tajlandu, Phu ket island, Three brothers pansion?! A to se ne uči na satovima engleskog…
Kajgod, sretno dečki, povucite sve koje možete na otok i dajte posla kom god možete dati.

Svaka čast. Meni se činilo da je ured u Londonu skupa stavka, tako da me zanimalo o kakvoj se investiciji radi, a nisam implicirao ništa o potpori drzave. Dapače, ukoliko je stvar s dobrim potencijalom drzava bi trebala poticati ljude koji znaju malo vise od saditi kukuruz jer se na kraju to vraca na neki nacin u RH. SAmo naprijed.

New Report

Close