Ostaju ista prava radnicima u Agrokoru, tražimo 500 trgovaca

Naslovnica Forum Komentari članaka Ostaju ista prava radnicima u Agrokoru, tražimo 500 trgovaca

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

jako obecavajuce. podsjeca me na referendum za eu…ama bas sve se obecava i sve ce biti lijepo…samo izglasajte (potpisite nagodbu)
a da li ce med teci i nakon potpisivanja ….vidjet ce se ali cisto sumnjam jer akrokor je poznat po rodjackoj ekonomiji i zaposleno je previse kadrova koji tamo nemaju mjesta.

Nema pojma ni tko će biti vlasnik za godinu dvije ali garantira svima ista prava… Najgore je što su zaposlenici stvarno dobili taj osječaj da je nakon Lexa bolje, ali čak i kada se refinancira suludih 12-13% i dalje ćemo imati minimalno 6-7% (ako uopće i to) što je i dalje samo mrvicu bolje od kamata koje su ubile Agrokor

A ministar kaže kako nema pogodovanja… Zato su neki počevši od malih dioničara naplatili 0% a Atlantic i Kraš gotovo sve. Nažalost, stotine laži se ovdje ponavljaju na dnevnoj razini i već ih je jako puno ljudi sa strane uzelo kao istinu crno na bijelo pa bi u konačnici nagodba mogla ispasti kolosalni uspjeh. Realno, država i pogotovo pravosuđe nakon ovoga nemaju ni mrvicu kredibiliteta….

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ostaju prava, ali radnici odlaze. Ogroman uspjeh!

Znači ostaje im isto pravo na minimalac, rad nedjeljom, neplaćene prekovremene i pravo da dobiju dio plaće u konzumovim bonovima. Ne mogu vjerovati kako su si samo uspjeli sačuvati sva ta prava.

Nikad niko u Hrvatskoj nece radnicima dat prava kao nas dobri gosp. Ivica pl. Todoric.Jedini poslodacac sta je prava i potrebe radnika uvijek stavljao ispred svega.

Nikad niko u Hrvatskoj nece radnicima dat prava kao nas dobri gosp. Ivica pl. Todoric.Jedini poslodacac sta je prava i potrebe radnika uvijek stavljao ispred svega.

New Report

Close