Ništa ne vrijedi nula kuna. I ništa drugo osim ništa ne može vrijedit nula kuna.
Već duže vremena ponovljaš tu teoriju da ovo vriejdi 0 ili 100, a tržište je još duže vremena demnatira.
Fascinantno je kako neki luzer živi u ubeđenju da će kupiti za 234.000 nešto za što će 1.2.2014. dobiti 1.300.000, i da će mu u međuvremenu to nositi cca. 50% godišnje kamate.
yeah, right! [thumbsup]
Svoje neznanje dokazujete pisanjem da cete kupiti po 5 kuna
ovo ili vrijedi preko 100 ili ne vrijedi nista, sve ostalo je bezveze
koliko vrijedi nešto što će 95% završiti na nuli i 5% da će završiti na 100kn?
ja bi od oka, bez digitrona rekao cca5kn.
a ti? [lol] [lol]
Na Ingri sam priznao gresku i izasao na prosjek 70 kuna sa prihavtljivim gubitkom (prosjek mi je bio oko 140-150). Nekom se cini puno ali kada skuzis gresku onda si sacuvao 70-15 kuna koliko je sad
i na 400 si bio jednkao bezobrazan, bahat i isključiv kao sad.ako ti je uspjeh pušing od "samo 50%", onda alal vera![thumbsup]
Tu se moze sve izgubiti a moze se i jako jako puno dobiti
[lol] ma nemoj mi reći?[lol]
BTW u pravu si..ovo neće završiti s nulom, već sa nekakvom dokapitalizacijom.slično kao Ingra ili magma.
ćaos [kiss]
ocitovanje Matije Martica
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/rmdMcOji8JErkLzSAjtCeg==.pdf
@Apoksiomen i ostale dusebriznice, altruiste i slicne
Ako nemate dionice, nemojte ni pisati na ovom topicu. Nama gubitasima ne treba jos jedan dusebriznik da nam se brine o nasim novcima.
Ak zelite kupiti jeftinije, stavite nalog na bid i odite u crkvu zapalite svijecu i pomolite se za vasu investiciju.
ocitovanje Matije Martica
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/rmdMcOji8JErkLzSAjtCeg==.pdf
uf gadno, ovo bi moglo jako dole, neme se novaca a tko će ovo dokapitalizirati, ja baš nisam siguran da će preživjeti 2011, spas bi mogao biti da ih tkogod preuzme.
Ovo će se prodat prvom prilikom.
Kompanije se prodaju po 7-8 EV/EBITDA, koliko je sad kod OPTE 20-25?
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Vipnet-ulazi-u-fiksnu-telefoniju-preuzimanjem-Metroneta?homesrclink=carousel
Jedan od izvora tako pojašnjava kako se vrijednost kompanije određuje tako da se dobit prije kamata, poreza, deprecijacije i amortizacije (EBITDA) pomnoži s faktorom između 7 i 9, a Vipnet je u slučaju Metroneta izabrao faktor 7,5.
Lucky guess. [tongue]
Vidi vraga, Vipment bi ponudio premiju za gubitasa Metronet.
Vidi vraga..
Usporedite prihode Metroneta i njegov dug i prihode Optime i njiihov dug
Profitabilnost OT je jos uvijek losija od MT-a ali idu na njihov smjer, a i nemoraju ici na vise od 20%
konsolidacija je neminovna i tu su ustede jako jako velike.
Iako moze sve i puknuti.
Nije za svakoga ova investicija.
Vredjanje samo prica o onome koji vredja, nista vise…
I opet kazem, ili ne vrijedi nista ili vrijedi jako puno.
nema sredine
Evo polugodišnje izvješće Metroneta pa neka pametnjakovići koji pričaju da Optima ne vrijedi niti 5 kn vide za što će Vip navodno platiti više od 500 mil kn.
Na 30 kn kapitalizacija Optime iznosi 84 mil kn, jeli vam sada jasno zašto Zaba čisti budaletine s aska kad god ima priliku?
Antiša, ma nije baš tako jednostavno, nećemo biti drukeri
Drugi je to business model, razina duga i milijun stvari.
Ali nije bezveze analiza
Evo polugodišnje izvješće Metroneta pa neka pametnjakovići koji pričaju da Optima ne vrijedi niti 5 kn vide za što će Vip navodno platiti više od 500 mil kn.
Na 30 kn kapitalizacija Optime iznosi 84 mil kn, jeli vam sada jasno zašto Zaba čisti budaletine s aska kad god ima priliku?
Sve manje je ovdje budaletina. jedino je uporan onaj na 43,50. [lol] [lol]