kad izlazi fi za 1Q? i kakva su očekivanja? hvala
A napisao sam da nema smisla prodavati ako vrijedi puno vise i tek se ocekuje rast… sta ima veze sta je narasla 80% bila…
koliko je valamar bio narastao do prosle godine, N puta…. , pa da se zadovoljis samo rastom od 80% jok… nekad treba biti i pohlepan, ako imas dobre temelje, zivaca i vremena, pogotovo ako ne vidis nesto drugo da ima veci potencijal kroz godinu, dve…
Od 3-3,1 kn na kupnji je 185.000 dionica pa ako još netko želi uzeti svoje bureke sad mu je prilika 😉
Odličan volumen trgovanja….možda danas bude i rekpord.
Jako dobro za dionicu i njen rast…ovo još nije ni počelo…
Ajmo školarci pišite nam svima minuse…i sutra prvi na kupnji ste opet vi.
Jer vi ste kraljevi burze….izuzetno mali postotak 1-2% zaraduje na trejdanju…ali dobro vi ste najbolji.
Kakav WB!!!!!
vidjelo se to ili ne u top10, nakon ovoga nestaje svaka skepsa da jaki igrači ulaze u OPTE…očekivati uskoro 4 kn? zašto da ne….sve je ovdje sada moguće
kakve su šanse da se čika Matija vraća u igru, neprežaljena ljubav ?
https://www.optima.hr/info/kalendar-korporativnih-dogadanja
24.4. je FI.
Svatko ima svoja ocekivanja…
Kolega,
Proučite zadnjih 20-30 str., većina toga što se očekuje Vam tu piše pa tako i vezano za izvješće tj. što bi moglo/trebalo biti.
Shvatite to kao sakupljanje informacija a ne kao gubljenje vremena…da me krivo ne shvatite kao svojedobno Filip-Fićo.
u top 10 nema promjena a na 10. mjestu je više dioničara sa 570 t kom. Prema svakodnevnim prometima izgleda da više pojedinaca, ispod 10 trguje. Očito i po više puta.
Je, al DDJH nije nikad imao 130 milijuna kuna operativne dobiti prije amortizacije. Nije se trebao prodati, a bome nije ni poslovao u sektoru koji vrvi akvizicijama i konsolidacijom. Nije bome imao niti izbliza stabilan operativni tok novca, a niti vrijendost kao OPTE. Eto, sve sam ti rekao… još davno. Sto ću ti ja, teb je VIRO bio super. I HT. HT je super, al nosi potencijal x2. Opte je daleko potentnija dionica.
Nijedan stock, osim nekolicine turističkih nije bio toliko dobro obrađen kao OPTE i usporedno analiziran ovdje.
Ako te nas zanima telekom stock za x3 sa dividendom i bez duga, onda ri je to TECG – Telekom Crne Gore.