OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je to od porasta bez novih vijesti, a sada lagano nazad…
Tko zadnji magarac…

http://www.zse.hr/default.aspx?id=91212

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

To je to od porasta bez novih vijesti, a sada lagano nazad…
Tko zadnji magarac…
@budfox,
Uvidom u knjigu dionica Vaša izjava postaje loša špekulacije.😂😂😂
Mada je sve moguće na burzi.

E da….uz ovako jak rast u 2 dana malo tko neće bar dio kapitalizirati, pogotovo tko je ulazio na 1,6-2 kn.

Kupio 70k kom, po 1.72 prosjeku…zasto bi imalo izlazio kad bi radje jos ulazio💪💪💪opte

ima samo jedan problem sa trade-om ovdje.. teško bute to kupovali uvijek nisko i prodavali na vrhu.. i tako u krug.. ja sam tako radio kod prvog uzleta od 1,6 do preko 4 i propustio sam sav rast.. plus plaćaš brokerske provizije itd..

nema potrebe da si nikaj još čestitamo.. kad unovčimo onda ćemo si čestitati prije toga treba samo biti strpljiv

Fascinantno kako ljudi nemaju običaj opaliti po velikim support nalozima, kao da su od čelika… 🙂

Počelo je kipanje po velikom nalogu na 2,49 kn. Da vidimo koliko će trebati dok ga ne natrpaju…

Ignore: KressoM, delux

Samo polako s bidom.

Vrijeme sporije teće u ovakvim dionicama.

Pa bilo bi previše da je danas završilo na 2.80,, dovoljno i 2.50 🙂 a sutra može i preko 3 što se mene tiče :)))

ali na ZSE da se samo malo novog kapitala prelije (jest da sam to mislio za prošlu godinu ahhahaaha)) ….. ima da se zaljuljaju sve pozicije dobrano, jer će ekipa početi skakati iz jedne u drugu, malo vlen, pa dlkv, pa brodari…,, banke će si dobru dividendu isplatiti … a valjda će koji milionček od tih milijardi i ovdje ostaviti, ne vjerujem da su tako blesavi da ne iskoriste kad imaju sve na izvot’e sada na ovim vrijednostima
….. a ako im dođu vanjski fondovi sa samo malim iznosima, onda im je prošla baba sa kolačima :))

Maestralo, hvala narode, 50% u 3 dana.
Out

uff. danas nisam stigao ni pratiti ali izgleda da je stvarno napeto kad se aktiviraju ovako stari nickovi.

who dares, wins

kog se vraga gurate na bid iznad 2,4 kn? onog velikog koji je davao podršku natrpali su u par minuta na 2,49 kn sa preko 100.000 dionica.nemojte da i vas tako jer ovdje ide hlađenje bar do 2,15-2,20 kn

Neki očito ne shvaćaju da netko dugorocno miče dionice sa marketa, pa ovi koji čekaju da će ih netko zasipati nečim, mogli bi se ne bas ugodno iznenaditi.

Nadam se na nisam jedini koji se danas sit i zadovoljan, a opet , osjećam se kao da sam pojeo go…no.

Da..prodao sam..na 2.21…

Blago tebi, ja jucer na 1,88.
Zao mi sebe😀, no brainer investiciju sam poklonio…
Zivot (i OPTE) ide dalje…sretno svima

Rastimo zajedno...

New Report

Close