Opremili smo pogone Coca-Cole, Podravke, Agrokora i Kraša

Naslovnica Forum Komentari članaka Opremili smo pogone Coca-Cole, Podravke, Agrokora i Kraša

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vrlo pohvalno poslovanje u ovim teškim gospodarskim trenucima, no ima i druga strana ove priče, koju zna sam oko 150 otpuštenih ljudi.

Naime tvrtka SINITECH je nastala i proizašla iz nekad vrlo uspješne firme “pecon” koja se je mogla zaista podičiti sa svime gore spomenutim od inženjeringa do stranih partnera itd. No sa smrću glavnog mozga firme g. Zlatka Price poćinje i tiha smrt “pecon-a”. Firma je padala prema dnu slobodnim padom, te je u roku godine dana otpušteno cca 150 ljudi, rasprodan vozni park od 50-ak vozila, strojni park je također svakim danom sve siromašniji, bivši zaposlenicima nisu uplačena davanja državi te stoga ne mogu ostvariti ni povrat poreza. Neki od poslovnih partnera spomenutih u naslovu ovog članka, također nisu previše oduševljeni sa ovom firmom, no to je HR realnost.
To je stvarnost ove firme, uništena jedna firma, drugi dan otvorena druga koja se pokušava prikazati u punom sjaju i blještavilu, a kad tamo, ružno pače.
Stoga budimo svi fair-play igrači i pokrijmo se po ušima ako nemamo čistu povijest.

Sa štovanjem

Svaka čast, i meni je ta firma pecon ostala dužna i nikad ništa ali sramota je to što u ovoj lopovskoj državi poslodavac ako ne upati davanja državi radnik nema prava ostvariti povrat poreza tako je i u HERBOSU u Sisku isto , ne upačuju doprinose i nikome ništa a ljudi onda ne mogu ostvariti povrat poreza , isto kao što ja neću moći se naplatiti od najmanje 20 takvih "pecona" jer živimo u državi koja štiti lopove i neradnike a poštene ljude tjera u oćaj ne dopuštajući da pošteno zarađuju i plaćaju radnike koji su isto na rubu egzistencije, već štite te sve dužnike koji samo otvore novu firmu i nikome ništa, dug zaboravite tko Vas j…

New Report

Close