oporavak burze će se valjda desiti kad većina pređe u keš i kao što je do nedavno vikala up up bude ovdje vikala down down. svakim danom ih je sve više, ali još nedovoljno [smiley]
Točno, kada bude više pesimista (čitaj Galinec) tada idemo gore.
DOWN, DOWN[lol]
Gdje li je sada onaj predator?
U koju se mišju rupu sakrio?
Neki dan mi ispilio živce a sada ga nema!
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
crobex – 0.2%
Pa kolega predator dali mi stvarno slijedimo svijet?
NE
ZATO MOLIM LIJEPO DA TO VIŠE NE GOVORITE[thumbsup]
valentine: ” Za ovog što nas je plašio Kuala Lumpurom, završio u plusu KLSE Composite 1,206.54 5:02AM ET 33.32 (2.84%) kao i većina Azije Vaš link ” Ne samo da je završio u plusu nego tijekom cijelog trgovanja nije bio ispod -0,8 %. A u zadnjih godinu dana je bio najviše u minusu 2.7 % u odnosu na jučerašnju razinu tak da ovo od 9 % je čista patka [rolleyes].
isuse, čime se vi bavite……
meni je zlo više ovo gledat svaki dan……najbolje u 16h upalit komp, pogledat i to je to……ne čitat nikakve analize niti kakva predviđanja…..[bye]
meni je zlo više ovo gledat svaki dan……najbolje u 16h upalit komp, pogledat i to je to……ne čitat nikakve analize niti kakva predviđanja…..[bye]
to sam vec pokusao, ali mi je bilo jos gore… ipak manje boli kad procitam da je KL zavrsio u plusu[wink]
valentine: ” Za ovog što nas je plašio Kuala Lumpurom, završio u plusu KLSE Composite 1,206.54 5:02AM ET 33.32 (2.84%) kao i većina Azije Vaš link ” Ne samo da je završio u plusu nego tijekom cijelog trgovanja nije bio ispod -0,8 %. A u zadnjih godinu dana je bio najviše u minusu 2.7 % u odnosu na jučerašnju razinu tak da ovo od 9 % je čista patka [rolleyes].
zašto vas toliko zanima kuala lumpur?
i ako vas već zanima, zašto vam je tako teško pratiti indeks i niste u stanju shvatiti graf?
pao je 9,5% pa sljedeći dan imao rebound od 2,84%. kažu dead cat bounce.
http://uk.biz.yahoo.com/11032008/325/malaysia-opposition-set-rule-five-states.html
DEAD CAT BOUNCE
The prospect that this nexus could be cut, and the possibility of policy gridlock now that the National Front has lost its iron-clad two-thirds majority in parliament and faces strong opposition in heartland states, has spooked the markets.
Malaysian shares plunged 9.5 percent on Monday, wiping out some $30 billion in market capitalisation, probably the biggest single-day loss in the market’s history.
Stocks had rebounded nearly 3 percent by 0300 GMT, but analysts saw it as a short-lived reprieve. “It (Frankfurt: A0MLX5 – news) ‘s a dead cat’s bounce,” said Kenny Yee, research head at OSK Investment Bank. “Certainly our market will be undergoing lengthy consolidation.”
e da barem taj strucnjak za odbijanje crknutih macaka Kenny Yee prokomentira nase crknuto trziste…[undecid]
zašto vas toliko zanima kuala lumpur? i ako vas već zanima, zašto vam je tako teško pratiti indeks i niste u stanju shvatiti graf? pao je 9,5% pa sljedeći dan imao rebound od 2,84%. kažu dead cat bounce. http://uk.biz.yahoo.com/11032008/325/malaysia-opposition-set-rule-five-states.html
gorgija, pusti, ne isplati se…