Ono što Linić prije tjedan dana nije želio potvrditi, danas je potvrdio Grčić

Naslovnica Forum Komentari članaka Ono što Linić prije tjedan dana nije želio potvrditi, danas je potvrdio Grčić

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dakle priznajete da ste neuspješni. Prestanite se izvlačiti na promašaje prethodnika, skratite agoniju i dajte kolektivnu ostavku.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ako sam dobro razumio,oni još nijednu investiciju nisu pokrenuli a već ih smanjuju???

Prije koji mjesec Bošković je imao jako dobar članak ( u jtarnjem) zašto kod nas javne investicije ne poluče željeni učinak…kao u zatvorenijim ekonomijama..državne investicije su do sada bile praćene enormnim izvlačenjem novca…n a privaten račune…a ostajali bi uglavnom dugovi,bez nekakvog efekta na rast…

“rekao je Grčić koji vjeruje da to smanjenje ipak neće bitno utjecati na gospodarski oporavak”

Zbilja ste pravi biseri. Naravno da neće utjecati na oporavak kad nema ni oporavka ni tih investicija koje sad smanjujete.

Ovo više ne možeš ni nazvati nesposobnošću,ovo je kukuriku fatamorgana.Kod njih vrijeme nije novac,oni se zabavljaju i krevelje sami sebi.

hahahahahaa

A BALVANA!!! :) :) :)

Ovaj Kukuriku kakav god da je tisućama puta je bolji i vrijedniji od onog ušljivog ADZ-a. Čudo je i žalosno da taj ADZ još uopće i postoji registriran kao stranka. Naročito od kada im je zavladao Karamrako. Smijeh živi. Smijurija od stranke.

kao da se želi aludirati da je smanjenje iznosa za investicije nešto negativno.

većina njihovih investicija nemaju nikakvog ekonomskog opravdanja i bacanje su novca uludo, jer ne pomažu industriju i razvoj, nego su mahom jedino na korist pojedinim interesnim lobijima.

kad se tome doda do boli nestručno vođenje investicija, koje često dovodi do ogromnog probijanja budžeta, često rame uz rame s neodgovarajućom kvalitetom, onda se dođe do toga da su “državne” investicije jednako bacanje novca kao i hranjenje nikom potrebnih činovnika-neradnika.

trebalo bi se u hdz-u i sdp-u pojaviti mrvica inteligencije pa da shvate da je njihov najveći doseg – ne praviti daljnju štetu, a to znači smanjenje budžeta 4-5 puta. a kad bi im se prestalo otimati toliko novca, i poduzetnici i radnici bi ih znali mnogo bolje uložiti nego naše legendarno nesposobne i nestručne vlade.

Uzet sirotinji sta vise para raznoraznim porezima I bacat komadice kruva privatnicima gledajuci ih kako se bore za kunu ko zivotinje, krasna politika

Uzet sirotinji sta vise para raznoraznim porezima I bacat komadice kruva privatnicima gledajuci ih kako se bore za kunu ko zivotinje, krasna politika

New Report

Close