‘Onemogućite stihijski uvoz i smanjite nam marže i rabate’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Onemogućite stihijski uvoz i smanjite nam marže i rabate’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

lol, ne mogu vjerovati da čovjek zagovara udruživanje svih konditorskih tvrtki u jednu, koja bi onda još dobivala nekakvu potporu od države, pa takvu ekonomiju je valjda provodio lenjin u prvim danima poslije oktobarske revolucije.

kako bi to zaboga konkuretni na tržištu “zajednički agresivno” nastupali? to nikako ne mogu zamisliti, osim da angažiraju policiju koja bi na ulici prisiljavala građane da kupuju njihove proizvode po unaprijed dogovorenoj shemi. ti ljudi valjda ne mogu shvatiti da u konkurenciji netko mora i izgubiti, i da se baš zato menadžeri trude što bolje upravljati proizvodnjom, a marketingaši se bore za svoj dio prepoznatosti.

i ta računica s maržom, morao bih doktorirati da bih to razumio – ako trgovci domaćim konditorima uzimali 50% marže, a strancima samo 25%, koji bi trgovac bio uopće lud da stavlja strane proizvode na police ako na njima ima toliko manju zaradu.

lol, doista je zabavno koliko se gluposti može naći u ovako malom članku. i još kad pomislim da je netko potrošio dobru lovu da organizira taj umni skup…

New Report

Close