Olgica Spevec istražuje kartel HT-a, Vipneta i Tele2

Naslovnica Forum Komentari članaka Olgica Spevec istražuje kartel HT-a, Vipneta i Tele2

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Olgica Spevec je odlucila raditi svoj posao? Kao i A.Samodol. Naglo. Zaprepasten sam. Kazu da istrage traju dugo? U EU agencije posalju policiju u uprave firmi i zapljene svu dokumentaciju (Auto industrija, cementare, proizvodjaci energetske opreme (Siemens, ABB, GE) itd.). Koga ce Olgica poslati? Sto ce Olgica sa poslodavcem svog supruga? Kada ce Todorica uzrujati? Olgice sto ce biti sa bankama u Hrvatskoj? I on esu u koluziji to zna svatko? Cijenu koluzije placa svaki gradjanin siromasne Hrvatske. Koluzija umanjuje i kompetitivnsot i inace bijednih industrija………No ne ocekujem promjene. Olgica brine za svoj posao i ovo je samo grimasa kako bi sacuvala “poso”.

BigBoffin

Dobro, a što je s nama koji smo to sve platili? Hoće li nama netko vratiti novce?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Olgica Spevec je Todoričev igrać!

Olgica Spevec treba biti smijenjena po hitnom postupku i treba biti dovedena kompetentna osoba koja nece raditi posao sam kad su izbori za mjesec dana NEGO TIJEKOM CIJELOG MANDATA. Isto vrijedi s SAMODOLOM. Sta je sa bankarskim kartelom (koji djeuje kroz Hrvatsku Udrugu Banaka!) i KADA ce se taj kartel razmontirati??? Ne dok taj posao radi ruska Olga-Olgica!

New Report

Close