pego:
”
nema ništa još koi dan od trgovine. Nego ko je spomenija pivu?!
”
mateja dili kište za dobre inf.[thumbsup]
Dobro si primjetija a na mene se samo dere,biće je problem u simpatijama….[cry]
mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” zeko a meni ništa ??!! šta je to ? a ja pun casha…neznam di sa njim[lol]
A ko ti je kriv kad ne kupuješ na toj dugačkoj rasprodaji, gdje skoro ne možeš trefit[rolleyes]
octopus: ” pego: ” nema ništa još koi dan od trgovine. Nego ko je spomenija pivu?! ” mateja dili kište za dobre inf.[thumbsup] ” Dobro si primjetija a na mene se samo dere,biće je problem u simpatijama….[cry]
Ko to kaže da ja dijelim kište[shocked]…ja sam to obečala samo Zeku a ostali neka se snađu kako znaju, posebice oni koje još i nisam upoznala[huh]
svojnov9:
”
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh] ” Mateja zlato ne vjeruj dušmanima….[rolleyes] ” A kome da vjerujem…možda tebi[huh] ” Nego kome [cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]
”
Ajde neka ti bude kad si to ti[proud]
Mateja to je samo da me malo smiriš ko ditetu lizalica……..[cry]
octopus: ” pego: ” nema ništa još koi dan od trgovine. Nego ko je spomenija pivu?! ” mateja dili kište za dobre inf.[thumbsup] ” Dobro si primjetija a na mene se samo dere,biće je problem u simpatijama….[cry]
A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad]
octopus:
”
mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” zeko a meni ništa ??!! šta je to ? a ja pun casha…neznam di sa njim[lol]
”
A ko ti je kriv kad ne kupuješ na toj dugačkoj rasprodaji, gdje skoro ne možeš trefit[rolleyes]
Ja to odmah na početku rješim pa vatam što manji minus…
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh] ” Mateja zlato ne vjeruj dušmanima….[rolleyes] ” A kome da vjerujem…možda tebi[huh] ” Nego kome [cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” Ajde neka ti bude kad si to ti[proud] ” Mateja to je samo da me malo smiriš ko ditetu lizalica……..[cry]
A dica jako vole lizalice bar kod nas je tako[wink]
A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad]
Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry]
kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije!
[thumbsup]
Aj dobro samo da nisi škrte ruke….[thumbsup]
A dica jako vole lizalice bar kod nas je tako[wink]
E ali ja nisam Zeko i Njetto….[cry]
mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry]
A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol]