Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pego:

nema ništa još koi dan od trgovine. Nego ko je spomenija pivu?!

mateja dili kište za dobre inf.[thumbsup]

Dobro si primjetija a na mene se samo dere,biće je problem u simpatijama….[cry]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” zeko a meni ništa ??!! šta je to ? a ja pun casha…neznam di sa njim[lol]

A ko ti je kriv kad ne kupuješ na toj dugačkoj rasprodaji, gdje skoro ne možeš trefit[rolleyes]

[emo_cool]

octopus: ” pego: ” nema ništa još koi dan od trgovine. Nego ko je spomenija pivu?! ” mateja dili kište za dobre inf.[thumbsup] ” Dobro si primjetija a na mene se samo dere,biće je problem u simpatijama….[cry]

Ko to kaže da ja dijelim kište[shocked]…ja sam to obečala samo Zeku a ostali neka se snađu kako znaju, posebice oni koje još i nisam upoznala[huh]

[emo_cool]

svojnov9:

mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh] ” Mateja zlato ne vjeruj dušmanima….[rolleyes] ” A kome da vjerujem…možda tebi[huh] ” Nego kome [cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]

Ajde neka ti bude kad si to ti[proud]

Mateja to je samo da me malo smiriš ko ditetu lizalica……..[cry]

octopus: ” pego: ” nema ništa još koi dan od trgovine. Nego ko je spomenija pivu?! ” mateja dili kište za dobre inf.[thumbsup] ” Dobro si primjetija a na mene se samo dere,biće je problem u simpatijama….[cry]

A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad]

[emo_cool]

kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije!
[thumbsup]

Muke ti ježove !

octopus:

mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” zeko a meni ništa ??!! šta je to ? a ja pun casha…neznam di sa njim[lol]

A ko ti je kriv kad ne kupuješ na toj dugačkoj rasprodaji, gdje skoro ne možeš trefit[rolleyes]

Ja to odmah na početku rješim pa vatam što manji minus…

mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh] ” Mateja zlato ne vjeruj dušmanima….[rolleyes] ” A kome da vjerujem…možda tebi[huh] ” Nego kome [cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” Ajde neka ti bude kad si to ti[proud] ” Mateja to je samo da me malo smiriš ko ditetu lizalica……..[cry]

A dica jako vole lizalice bar kod nas je tako[wink]

[emo_cool]

A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad]

Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry]

kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije!
[thumbsup]

Aj dobro samo da nisi škrte ruke….[thumbsup]

A dica jako vole lizalice bar kod nas je tako[wink]

E ali ja nisam Zeko i Njetto….[cry]

mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry]

A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol]

[emo_cool]

New Report

Close