Ford: ” zeko: ” Morat ću angažirat svojnov9 da to ispita[undecid][undecid][undecid] ” Nisam znao da je svojnov policijot [shocked][shocked] ” Ovi put ću ti oprostit ali……,.[angry]
E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh]
[emo_cool]
a ja mislim da nije !![lol] jer šta je on sve meni reka [lol] [lol] [cool][lol]
Zanimljivo a šta to…[rolleyes]
[emo_cool]
Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup]
[emo_cool]
Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup]
Šta pivo,vridi bar kištru[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
svojnov9: ” Ford: ” zeko: ” Morat ću angažirat svojnov9 da to ispita[undecid][undecid][undecid] ” Nisam znao da je svojnov policijot [shocked][shocked] ” Ovi put ću ti oprostit ali……,.[angry] ” E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh]
Kakav policijot[lol] [lol]
Bar da je rješio bi mi prometne kazne[angry] [angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
mateja: ” Zeko a ti imaš pivo u dobrom od mene zbog one vjesti na Atlantskoj…izgleda da će nam se jednom strpljenje dobro isplatiti[thumbsup] ” Šta pivo,vridi bar kištru[thumbsup]
Pa ajde ako popiješ kištru na jedno večer onda može i to[thumbsup] a platit če itak atpl[wink]
[emo_cool]
Ford,
nema nitko..zapalio si zgradu ekonomskog fakulteta tako da mladih stručnjaka nema…
a starije generacije nisu učile ništa o burzi tako da sad kupuju i prodaju samo po dojavi i intuiciji.…
Bem ti koje bene……….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Ford,
nema žurbe….kupovat čemo na ATH….
…možda je i ovo to vrime…[lol]
E sad sam se i ja sva usrala[rolleyes]…a kad pomislim što sam mu sve rekla[huh]
Mateja zlato ne vjeruj dušmanima….[rolleyes]
Ford: ” nema nitko..zapalio si zgradu ekonomskog fakulteta tako da mladih stručnjaka nema… a starije generacije nisu učile ništa o burzi tako da sad kupuju i prodaju samo po dojavi i intuiciji.… ” Bem ti koje bene……….
šuti prijatelju…neki će se i prepoznat….
A ja opet ništa a tako mi i triba kad se sa Fordom družim…..[cry]