zeko,
njetto: ” Di ste dijoničari srebrne kadulje….?!?….[cool] ” Koji dijoničari[shocked][shocked][shocked Nema više,svi smo sve prodali danas [lol] [lol]
I ja san , ali ste i vi……[lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
Di ćemo sad,oćemo se pribacit na kladionicu[lol]
Znaš da nebi bilo ludo isti je izbor parova,pa možda šta cimnemo…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
Ford,
evo ja čekam da još sve poraste 10-15% pa ću onda počet lagano kupovat…
Je još je to sve labavo…..[yawn], ja ću se dirat dok ne dođe 10 -15 %…….[lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....
Ford,
evo ja čekam da još sve poraste 10-15% pa ću onda počet lagano kupovat…
Onda nećeš na kladionicu[shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko: ” Di ćemo sad,oćemo se pribacit na kladionicu[lol] ” Znaš da nebi bilo ludo isti je izbor parova,pa možda šta cimnemo…….[cool]
Ništa od toga kad si raz……a konzorcij[angry]
zeko,
Ford: ” evo ja čekam da još sve poraste 10-15% pa ću onda počet lagano kupovat… ” Onda nećeš na kladionicu[shocked]
Ma daaaaaj, Forde idemo se okladit…..
Sve je stvar psihe.....
zeko,
njetto: ” zeko: ” Di ćemo sad,oćemo se pribacit na kladionicu[lol] ” Znaš da nebi bilo ludo isti je izbor parova,pa možda šta cimnemo…….[cool] ” Ništa od toga kad si raz……a konzorcij[angry]
Ma daaaaj Zeko, pa ti si makar razuman čovik……[cool], oš svratit sutra do mene….
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” njetto: ” zeko: ” Di ćemo sad,oćemo se pribacit na kladionicu[lol] ” Znaš da nebi bilo ludo isti je izbor parova,pa možda šta cimnemo…….[cool] ” Ništa od toga kad si raz……a konzorcij[angry] ” Ma daaaaj Zeko, pa ti si makar razuman čovik……[cool], oš svratit sutra do mene….
Bi rado,radim pa ne mogu,ali prvon prilikom oću[kiss][kiss]
Ma daaaaaj, Forde idemo se okladit…..
ne volim se kladiti…mali su koeficijenti…