Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Evo čisto da se javim i pozdravim Sjuz,slažem se neki su pretjerali sa alkoholom ……

kao ovi ali oni nikako nisu sa našeg okupljanja……

Odsad se samo družim sa Dokom….Dok.ne jidi se……..[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

Zeko raskinut ću sve veze s tobom…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

Njeto kod kojeg si ti doktora ja bi morao isto kod njega da mi alkohol zabrani poradi moga zdravlja i da malo manje lupetam p…….e

Možda si već bolestan pa neznaš…..tako je bilo meni…….[cool]
Sad sam osvješten………[lol]

Sve je stvar psihe.....

mark1: ” sjuzann: ” Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali… ” ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup] ” Pada mi na pamet ona o Bečkim dječacima….da nije u tome caka..Prvi put sam vidija uživo da neko za izvuć viši ton dira se doli…..svaka čast.

A kako si ti drukčije mislija…….biće da je ton od limunade……[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

…što vama burza više doli…,to vama raspoloženje više gori…[rolleyes]

E kod nas ti je to malo obrnuto recipročno…..a zašto ? Neću ti reć….[cool]
U postu šta je Svojnov napisa krije se dio tajne…………[proud]

Sve je stvar psihe.....

A sinoć mi je samo falija Mravak da mi reće šta će bit sa IPKK……..[lol] [lol] [lol]

Mravak…..[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

Pa di si ti Sjuzann,nešto nas zapostavljaš,kad ćemo imat čast ponovo te vidit[pray][shocked][shocked]

bila sam u četvrtak u vašem gradu ali nisam vas tila ometati s obzirom da je bio radni dan. i vi svak u svom posli ….a na okupljanju očekujte me uskoro….jedva čekam…[smiley]….

zeko:

Pa di si ti Sjuzann,nešto nas zapostavljaš,kad ćemo imat čast ponovo te vidit[pray][shocked][shocked]
bila sam u četvrtak u vašem gradu ali nisam vas tila ometati s obzirom da je bio radni dan. i vi svak u svom posli ….a na okupljanju očekujte me uskoro….jedva čekam…[smiley]….

Jedva čekamo,čisto da se zna…..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

A sinoć mi je samo falija Mravak da mi reće šta će bit sa IPKK……..[lol] [lol] [lol]

Mravak…..[thumbsup]

Nemoj moga bi te krivo shvatit pa hebiga se najidit…

svojnov9:

mark1: ” sjuzann: ” Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali… ” ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup] ” Pada mi na pamet ona o Bečkim dječacima….da nije u tome caka..Prvi put sam vidija uživo da neko za izvuć viši ton dira se doli…..svaka čast.

A kako si ti drukčije mislija…….biće da je ton od limunade……[lol] [lol] [lol]

Sad shvaćam zašto je i Jahhy propjevao pa i često dizao glas i za dvi oktave…

njetto: ” A sinoć mi je samo falija Mravak da mi reće šta će bit sa IPKK……..[lol] [lol] [lol] Mravak…..[thumbsup] ” Nemoj moga bi te krivo shvatit pa hebiga se najidit…

Ma dajjjj , šta bi se Mravak idija,…..[cool]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close