Evo čisto da se javim i pozdravim Sjuz,slažem se neki su pretjerali sa alkoholom ……
kao ovi ali oni nikako nisu sa našeg okupljanja……
Njeto kod kojeg si ti doktora ja bi morao isto kod njega da mi alkohol zabrani poradi moga zdravlja i da malo manje lupetam p…….e
Možda si već bolestan pa neznaš…..tako je bilo meni…….[cool]
Sad sam osvješten………[lol]
mark1: ” sjuzann: ” Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali… ” ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup] ” Pada mi na pamet ona o Bečkim dječacima….da nije u tome caka..Prvi put sam vidija uživo da neko za izvuć viši ton dira se doli…..svaka čast.
A kako si ti drukčije mislija…….biće da je ton od limunade……[lol] [lol] [lol]
…što vama burza više doli…,to vama raspoloženje više gori…[rolleyes]
E kod nas ti je to malo obrnuto recipročno…..a zašto ? Neću ti reć….[cool]
U postu šta je Svojnov napisa krije se dio tajne…………[proud]
A sinoć mi je samo falija Mravak da mi reće šta će bit sa IPKK……..[lol] [lol] [lol]
Mravak…..[thumbsup]
Pa di si ti Sjuzann,nešto nas zapostavljaš,kad ćemo imat čast ponovo te vidit[pray][shocked][shocked]
bila sam u četvrtak u vašem gradu ali nisam vas tila ometati s obzirom da je bio radni dan. i vi svak u svom posli ….a na okupljanju očekujte me uskoro….jedva čekam…[smiley]….
zeko:
”
Pa di si ti Sjuzann,nešto nas zapostavljaš,kad ćemo imat čast ponovo te vidit[pray][shocked][shocked]
bila sam u četvrtak u vašem gradu ali nisam vas tila ometati s obzirom da je bio radni dan. i vi svak u svom posli ….a na okupljanju očekujte me uskoro….jedva čekam…[smiley]….
Jedva čekamo,čisto da se zna…..
A sinoć mi je samo falija Mravak da mi reće šta će bit sa IPKK……..[lol] [lol] [lol]
Mravak…..[thumbsup]
Nemoj moga bi te krivo shvatit pa hebiga se najidit…
svojnov9:
”
mark1: ” sjuzann: ” Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali… ” ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup] ” Pada mi na pamet ona o Bečkim dječacima….da nije u tome caka..Prvi put sam vidija uživo da neko za izvuć viši ton dira se doli…..svaka čast.
”
A kako si ti drukčije mislija…….biće da je ton od limunade……[lol] [lol] [lol]
Sad shvaćam zašto je i Jahhy propjevao pa i često dizao glas i za dvi oktave…
njetto: ” A sinoć mi je samo falija Mravak da mi reće šta će bit sa IPKK……..[lol] [lol] [lol] Mravak…..[thumbsup] ” Nemoj moga bi te krivo shvatit pa hebiga se najidit…
Ma dajjjj , šta bi se Mravak idija,…..[cool]