Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” Pa što da radim drugo…da se sekiram zbog dionica nije mi ni na kraj pameti[thumbsup] ” Znam Mateja,ali kad pada mene žena tuče……[cry] i ne ćeli da je ljubim….a kad se diže onda..da [thumbsup]

mislim da ti je cila 2008 suša[lol] [lol]

Uf,ako ovako nastavim doću na 4 zvjezdice…..[angry]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” mateja: ” Pa što da radim drugo…da se sekiram zbog dionica nije mi ni na kraj pameti[thumbsup] ” Znam Mateja,ali kad pada mene žena tuče……[cry] i ne ćeli da je ljubim….a kad se diže onda..da [thumbsup] ” mislim da ti je cila 2008 suša[lol] [lol]

Briga me ljubit ću sam sebe…..

Sve je stvar psihe.....

mravak: ” njetto: ” To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup] ” A šta sam ti ja reka!!!!![lol] ” Aj neka digne na “keku”…..[lol]

E hebiga zamolit ću ga za koji dan nemogu ga sad opet zvat,došli mu neki Njemci kupit cukra pa ga neču smetat.[rolleyes]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

njetto: ” mravak: ” njetto: ” To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup] ” A šta sam ti ja reka!!!!![lol] ” Aj neka digne na “keku”…..[lol] ” E hebiga zamolit ću ga za koji dan nemogu ga sad opet zvat,došli mu neki Njemci kupit cukra pa ga neču smetat.[rolleyes]

Aj dobro,onda za koji dan na 1100,00 za prvu ruku….[proud]

Sve je stvar psihe.....

Uf,ako ovako nastavim doću na 4 zvjezdice…..[angry]

Pa zar to ne želiš…

[emo_cool]

Pozdrav ekipi najdražih ljudi na svijetu ( i okolici)!

[kiss][kiss][kiss]

La vita e bella!

njetto: ” Uf,ako ovako nastavim doću na 4 zvjezdice…..[angry] ” Pa zar to ne želiš…

Želim 5 zvjezdica i limunadu

Sve je stvar psihe.....

Posejdon rijetko kad te imamo priliku pozdravit na ovoj temi, pozdrav[proud]

[emo_cool]

Pozdrav ekipi najdražih ljudi na svijetu ( i okolici)! [kiss][kiss][kiss]

Dan,…a evo idemo malo prigrist…pa se piskamo….[bye][bye]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” Uf,ako ovako nastavim doću na 4 zvjezdice…..[angry] ” Pa zar to ne želiš… ” Želim 5 zvjezdica i limunadu

Plati pivu,sredit ću sa Vjekom da moje zvjezdice pribaci tebi
[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mateja: ” njetto: ” Uf,ako ovako nastavim doću na 4 zvjezdice…..[angry] ” Pa zar to ne želiš… ” Želim 5 zvjezdica i limunadu

Za pet zvijezdica ne brini, a limunadu ti je Mravak nudio ako se dobro sječam[wink]

[emo_cool]

New Report

Close