EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

nema problema….ovo šta pišeš na Ležernim temama ti moderatori ionako ne kontaju……znam neke šta su skupili 2000-3000 postova pa su još na moderiranju….

nema problema….ovo šta pišeš na Ležernim temama ti moderatori ionako ne kontaju……znam neke šta su skupili 2000-3000 postova pa su još na moderiranju….

Ford pa zašto si mu sad to rekao, a ja sam ga jučer baš dobro pripremila, da priča sa mnom[huh]

@Nikson

Nisam baš namjerno pobjegla ali kad sam čekala na tvoj odgovor meni se je toliko spavalo[yawn], da sam morala u krevet, valjda se svejedno koji put još čujemo[proud]

[emo_cool]

A znalo se dogoditi (što će se i ponoviti) da neki koji imaju više od 2500 postova budu ponovno vraćeni na moderiranje [tongue]

Suricata suricatta

A Vijeko ,,,,ako poglavicu ušutkaš svi smo u balunu!!
[lol] [lol] [lol] [lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Dobro što moderiranje ipak ne važi za ležerne teme[lol]

[emo_cool]

Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica

Suricata suricatta

Šta vas svrbe moje zvjezdice, skupa sa moderatorom, neka ukine zvjezdice svima…..[tongue]

Sve je stvar psihe.....

A znalo se dogoditi (što će se i ponoviti) da neki koji imaju više od 2500 postova budu ponovno vraćeni na moderiranje [tongue]

[rolleyes][rolleyes]

Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica

Dnevno

vjeko: ” Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica ” Dnevno

Sanjaj [smiley]

Suricata suricatta

[yawn] ima li tko budan…

evo pozdrav svima !! Ford tebi extra!!!!

New Report

Close