nema problema….ovo šta pišeš na Ležernim temama ti moderatori ionako ne kontaju……znam neke šta su skupili 2000-3000 postova pa su još na moderiranju….
Ford,
nema problema….ovo šta pišeš na Ležernim temama ti moderatori ionako ne kontaju……znam neke šta su skupili 2000-3000 postova pa su još na moderiranju….
Ford pa zašto si mu sad to rekao, a ja sam ga jučer baš dobro pripremila, da priča sa mnom[huh]
@Nikson
Nisam baš namjerno pobjegla ali kad sam čekala na tvoj odgovor meni se je toliko spavalo[yawn], da sam morala u krevet, valjda se svejedno koji put još čujemo[proud]
[emo_cool]
Ford,
A znalo se dogoditi (što će se i ponoviti) da neki koji imaju više od 2500 postova budu ponovno vraćeni na moderiranje [tongue]
Suricata suricatta
A Vijeko ,,,,ako poglavicu ušutkaš svi smo u balunu!!
[lol] [lol] [lol] [lol]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Šta vas svrbe moje zvjezdice, skupa sa moderatorom, neka ukine zvjezdice svima…..[tongue]
Sve je stvar psihe.....
A znalo se dogoditi (što će se i ponoviti) da neki koji imaju više od 2500 postova budu ponovno vraćeni na moderiranje [tongue]
[rolleyes][rolleyes]
Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica
Dnevno
Ford,
vjeko: ” Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica ” Dnevno
Sanjaj [smiley]
Suricata suricatta