Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

nema problema….ovo šta pišeš na Ležernim temama ti moderatori ionako ne kontaju……znam neke šta su skupili 2000-3000 postova pa su još na moderiranju….

nema problema….ovo šta pišeš na Ležernim temama ti moderatori ionako ne kontaju……znam neke šta su skupili 2000-3000 postova pa su još na moderiranju….

Ford pa zašto si mu sad to rekao, a ja sam ga jučer baš dobro pripremila, da priča sa mnom[huh]

@Nikson

Nisam baš namjerno pobjegla ali kad sam čekala na tvoj odgovor meni se je toliko spavalo[yawn], da sam morala u krevet, valjda se svejedno koji put još čujemo[proud]

[emo_cool]

A znalo se dogoditi (što će se i ponoviti) da neki koji imaju više od 2500 postova budu ponovno vraćeni na moderiranje [tongue]

Suricata suricatta

A Vijeko ,,,,ako poglavicu ušutkaš svi smo u balunu!!
[lol] [lol] [lol] [lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Dobro što moderiranje ipak ne važi za ležerne teme[lol]

[emo_cool]

Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica

Suricata suricatta

Šta vas svrbe moje zvjezdice, skupa sa moderatorom, neka ukine zvjezdice svima…..[tongue]

Sve je stvar psihe.....

A znalo se dogoditi (što će se i ponoviti) da neki koji imaju više od 2500 postova budu ponovno vraćeni na moderiranje [tongue]

[rolleyes][rolleyes]

Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica

Dnevno

vjeko: ” Da, vjerojatno bi tema imala 8-12 stranica ” Dnevno

Sanjaj [smiley]

Suricata suricatta

[yawn] ima li tko budan…

evo pozdrav svima !! Ford tebi extra!!!!

New Report

Close