EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Hm, nisi mogao ili? [wink]
Ma možda i bolje da nisi došao, nagovorila sam ih da sjednemo na sunce,
i eto, kolega mi se razbolio (ziher sunčanica) [embarass]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

nisam znao da je bilo i takovih problema…nadam se da će sve biti ok

Ekipa, sljedeće okupljanje je ovaj petak u 19:00h u Calypsa Doktore molim te da još sa njima potvrdiš rezervaciju i sigurnsonu zalihu pive 0,66

pozdrav !!

Ford daj molim kad se počnete dogovarat da koju veču feštu odmah javi …makar na pm. A ne ja se organiziram uložim sav svoj trud dođem dole u petak a ti meni …” ej drugi petak je velika fešta”..Nema tog majstora da ubedi ženu da triba opet u petak dole ( posebno kad su dionice di su…)[lol]
Dobro znam da si me ti namjerno zaj…[lol] [lol] šala !!! p.s neznam kakve si volje[cool]

Cure i dečki, slike od mene stižu čim se vratim u Zagreb. Nisam zaboravio na vas! DAPAČE!!! [lol] [lol]

La vita e bella!

Cure i dečki, slike od mene stižu čim se vratim u Zagreb. Nisam zaboravio na vas! DAPAČE!!! [lol] [lol]

Neka se ostali ne uvrijede, ali igrati balote s tobom je nezaboravno [lol]

………….” Neka se ostali ne uvrijede, ali igrati balote s tobom je nezaboravno [lol]

A kako je tek sa strane gledati.[thumbsup]
Uzvratnu partiju ću Vas pozvati krajem 10mj……posejdonu ću jedinom platiti ali mora samo “bonbizavat”(izbijati)………………….
P.S.
igra se u mome masliniku[lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

ninna: ” ………….” Neka se ostali ne uvrijede, ali igrati balote s tobom je nezaboravno [lol] ” A kako je tek sa strane gledati.[thumbsup] Uzvratnu partiju ću Vas pozvati krajem 10mj……posejdonu ću jedinom platiti ali mora samo “bonbizavat”(izbijati)…………………. P.S. igra se u mome masliniku[lol]

[lol] [lol]
Ne planiraš imati ulje iduće godine [huh]

Posejdon: ” Cure i dečki, slike od mene stižu čim se vratim u Zagreb. Nisam zaboravio na vas! DAPAČE!!! [lol] [lol] ” Neka se ostali ne uvrijede, ali igrati balote s tobom je nezaboravno [lol]

A jel? [lol] [thumbsup]

ninna: ” ………….” Neka se ostali ne uvrijede, ali igrati balote s tobom je nezaboravno [lol] ” A kako je tek sa strane gledati.[thumbsup] Uzvratnu partiju ću Vas pozvati krajem 10mj……posejdonu ću jedinom platiti ali mora samo “bonbizavat”(izbijati)…………………. P.S. igra se u mome masliniku[lol]

Izbijanje zagarantirano! [thumbsup]
Izbit ću ili balote ili masline…. [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

Došlo je vrime da i ja partin iz ove lipote.
Za par mjeseci eto mene opet natrag! [thumbsup]

A do onda, evo jedan glazbeni broj … za dušu!

Klapa Crikvenica – Vilo moja
Vaš link

La vita e bella!

Dobri su posi[thumbsup]
A čuj moje…i posebno obrati pažnju od 10sekunde 2.minute
http://youtube.com/watch?v=BW3gC6ahsew&feature=related

A još im ovde fali jedan grdelin zvan Čuće

A kako oni više ne pivaju,,,,,evo samo da se zna, ovde su im mogući nasljednici i ko voli klapsku pismu
sigurno će još ćut za njih
Evo kako su moji Trogirani obradili Tominu pismu…..guštajte[thumbsup]

evo jedna za posejdona ….obratite pozornost na naziv……
http://www.youtube.com/watch?v=3yRBTCsujBw

New Report

Close