nešto za sutrašnje okupljanje…
http://www.youtube.com/watch?v=G_OdwGZNqJc
Ovdje je zatišje pred okupljanje ……
pozdrav ovima iz dežele …. bilo bi ljepo da ste s nama …. mislit ćemo na Vas ….. isto tako …
pozdrav …… malim brzim dugo-uhim ( ružičastim na PD ) životinjicama …… ( volili bi da si s nama …. ) [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
sjuzann izvrstan izbor , coci bi taman bilo jedno janje da je sa nama………
ajmo ekipa ustajanje triba goste dočekat…………
Evo da se javim sa cackalicom u zubima i mladokapulastog zadaha koji iskljucuje bilo kakvo druzenje sa gradskim curama veceras:)
uglavnom, lipo da je toliko ljudi doslo i da sam vidio neka draga stara i nova lica. cak je i policija na kraju bila blagonaklona ili su imali samilosti zbog korekcije.
bila je dobra ideja dodati nasem okupljanju sportsku dimenziju.
Pozdrav najboljim ljudima na svijetu, mojim dragim dalmošima i svima koji se tako osjećaju.
Današnje druženje je bio pun pogodak!
Hvala Mravaku za odličnu organizaciju – bravo majstore! [thumbsup]
Nina i Suzana… ah, što bih ja bez vas! [wink]
Također veliko hvala svima koji su se ponudili za prijevoz.
Što da vam kažem?
Ma svi ste LJUDINE!!!!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Vaš Posejdon
@Posejdon
Ma baš mi je drago da ti je bilo lipo ,,,,,evo smo se maloprije razišli iz moje kvartovske birtije .
prijatelje iz ZG sam otpratija leć,a ove iz ST valjda neće policija zaustavit,,,,,
ukratko LAKU NOĆ Vam svim skupa želi Vaš Mravak !!!!
Najbolji ste!!![thumbsup]
Pozdravoj čitavoj ekipi od sinoč…još jedno dobro druženje…nadam se da su svi sretno stigli svojim kućama…mravak vino je odlično…..
Pozdravoj čitavoj ekipi od sinoč…još jedno dobro druženje…nadam se da su svi sretno stigli svojim kućama…mravak vino je odlično…..
Pozdrav svima , forde ne dobro druženje , već najbolje do sada ………..odužilo se nakon tvog odlaska……..
Mravak svaka čast na organizaciji……………Žao mi je šta jutros nisam moga na kavu u Trogir , da ispratimo ZG ekipu…………..
Dragi,prijatelji drago mi je da vam je bilo dobro,a žao što do kraja nisam bio sa vama.posal je posal.
Nadam se da su svi kući dobro stigli ili će već stići.
To oćeš reć da te nije glava bolila ili????
A i da te bolila ja bi ti reka da to nije od moga vina nego od one zadnje Kokte šta si je popija[lol]