EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

dobar dan niksone…jesi trgova šta?

Okupljanje forumaša sutra u 15:00h u Planom u restoranu Komin.
Svima koji žele iza okupljanja prespavati u Trogiru neka se jave kolegi mravku na privatne poruke.

Okupljanje forumaša sutra u 15:00h u Planom u restoranu Komin. Svima koji žele iza okupljanja prespavati u Trogiru neka se jave kolegi mravku na privatne poruke.

Ova okupljanja su svaki put prije tako da čete morat sljedeći put početi več ujutro[rolleyes]

[emo_cool]

Pošto nisam u mogućnosti sutra biti sa vama,želim vam dobru zabavu[thumbsup][bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pošto nisam u mogućnosti sutra biti sa vama,želim vam dobru zabavu[thumbsup][bye]

Zeko, zar je dotud došlo? A ja ti htio pričat o HDEL-u. Hvala na dobrim željama, ali falit ćeš nam.[bye]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

I ja ne mogu!! A htio sa tobom nešto popričat Alabama[lol] Drugi put[thumbsup]

Žao mi je Zeko da se sutra nećemo vidjeti…falit ćeš mi…a i ja bi s tobom malo popričala o CG..[lol] [lol]

Žao mi je Zeko da se sutra nećemo vidjeti…falit ćeš mi…a i ja bi s tobom malo popričala o CG..[lol] [lol]

Pa ti samo o materijalnoj strani bi pričala[undecid][undecid]

Sad bi ti da ja otkrijem sve o čemu bi s tobom pričala pred ovolikom publikom…moramo im zamazati oči….[lol]

Sad bi ti da ja otkrijem sve o čemu bi s tobom pričala pred ovolikom publikom…moramo im zamazati oči….[lol]

Svaka čast,opreznost je majka mudrosti(tako nekako ide)[thumbsup]

daj reci samo meni [pray]

dobra večer svima……

New Report

Close