dobro jutro svima !!
evo pakiram…
sa nekima se vidim [thumbsup] sa nekima žao ne [sad]…
Svratiču usput malo do Skradina…da pitam kakvi su mi bili prijatelji ( prijateljice!) [lol]
ajd pozdrav !! i evo več me hvata …dal.melos [wink]
Ako svratiš u Skradin pozdravi nam turističkog vodiča,lako ćeš ga prepoznati [lol] [lol] [lol]
Evo pozdravio vas je Octopus,našli smo se na piću,stvarno je istina da su Slovenke bolje od Slovenaca
doša je prazni ruku [angry] [angry] [angry]
Ali za to je piće platio [lol] [lol] [lol]
Zeko inače i ja dolazim praznih ruku kao i svi ali dug je dug i treba ga vratiti….ja nisam nikome dužna [tongue]
Ako svratiš u Skradin pozdravi nam turističkog vodiča,lako ćeš ga prepoznati [lol] [lol] [lol]
Si siguran da je ono turistički vodič,
ne znam zašto sam dobila dojam da se bavi nečim drugim…… [huh]
Zeko inače i ja dolazim praznih ruku kao i svi ali dug je dug i treba ga vratiti….ja nisam nikome dužna [tongue]
Mateja ne moraš odmah tako u glavu… još nisam skupila novčeke za frižider….. [embarass]
Si siguran da je ono turistički vodič,
ne znam zašto sam dobila dojam da se bavi nečim drugim…… [huh]
[/quote]
Je u pravu si,između ostalog ima proširene djelatnosti
Mateja ne moraš odmah tako u glavu… još nisam skupila novčeke za frižider….. [embarass]
[/quote]
Požuri se,nemoj da te iznenadi,ja sam jako nestrpljiv [lol]
[/quote]
Ninna nisam ni pomislila na tebe, ipak mi je bila neka druga osoba u mislima [huh] a za novčeke ne brini, možeš kupiti jedan frižider od Barbie igračke i kako znam njih dvoje bit če jako veseli imati nešto roza u stanu [lol]
Požuri se,nemoj da te iznenadi,ja sam jako nestrpljiv [lol]
Sam’ se ti smij…. ne sjećam se da su problemi riješeni….. [tongue]
Ninna nisam ni pomislila na tebe, ipak mi je bila neka druga osoba u mislima [huh] a za novčeke ne brini, možeš kupiti jedan frižider od Barbie igračke i kako znam njih dvoje bit če jako veseli imati nešto roza u stanu [lol]
Ok, samo jel’ taj Barbie frižider ima ledomat… znam da je to bio jedan od uvjeta [undecid]
A baš su izbirljivi…………
Ok, samo jel’ taj Barbie frižider ima ledomat… znam da je to bio jedan od uvjeta [undecid]
A baš su izbirljivi…………
Uh, nisam znala da su ti stavili uvjete…izgleda da ipak nisam sve pratila kako bi morala [rolleyes]