EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

dobro jutro svima !!
evo pakiram…
sa nekima se vidim [thumbsup] sa nekima žao ne [sad]…
Svratiču usput malo do Skradina…da pitam kakvi su mi bili prijatelji ( prijateljice!) [lol]
ajd pozdrav !! i evo več me hvata …dal.melos [wink]

http://www.youtube.com/watch?v=MabyjY5dBrs

http://www.youtube.com/watch?v=4nEpFv-YAdo

Ako svratiš u Skradin pozdravi nam turističkog vodiča,lako ćeš ga prepoznati [lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo pozdravio vas je Octopus,našli smo se na piću,stvarno je istina da su Slovenke bolje od Slovenaca
doša je prazni ruku [angry] [angry] [angry]
Ali za to je piće platio [lol] [lol] [lol]

Zeko inače i ja dolazim praznih ruku kao i svi ali dug je dug i treba ga vratiti….ja nisam nikome dužna [tongue]

[emo_cool]

Ako svratiš u Skradin pozdravi nam turističkog vodiča,lako ćeš ga prepoznati [lol] [lol] [lol]

Si siguran da je ono turistički vodič,
ne znam zašto sam dobila dojam da se bavi nečim drugim…… [huh]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Zeko inače i ja dolazim praznih ruku kao i svi ali dug je dug i treba ga vratiti….ja nisam nikome dužna [tongue]

Mateja ne moraš odmah tako u glavu… još nisam skupila novčeke za frižider….. [embarass]

Si siguran da je ono turistički vodič,
ne znam zašto sam dobila dojam da se bavi nečim drugim…… [huh]
[/quote]

Je u pravu si,između ostalog ima proširene djelatnosti

Mateja ne moraš odmah tako u glavu… još nisam skupila novčeke za frižider….. [embarass]
[/quote]

Požuri se,nemoj da te iznenadi,ja sam jako nestrpljiv [lol]

[/quote]
Ninna nisam ni pomislila na tebe, ipak mi je bila neka druga osoba u mislima [huh] a za novčeke ne brini, možeš kupiti jedan frižider od Barbie igračke i kako znam njih dvoje bit če jako veseli imati nešto roza u stanu [lol]

[emo_cool]

Sam’ se ti smij…. ne sjećam se da su problemi riješeni….. [tongue]

Ninna nisam ni pomislila na tebe, ipak mi je bila neka druga osoba u mislima [huh] a za novčeke ne brini, možeš kupiti jedan frižider od Barbie igračke i kako znam njih dvoje bit če jako veseli imati nešto roza u stanu [lol]

Ok, samo jel’ taj Barbie frižider ima ledomat… znam da je to bio jedan od uvjeta [undecid]
A baš su izbirljivi…………

Sam’ se ti smij…. ne sjećam se da su problemi riješeni….. [tongue]
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
Još par onakvih večeri,sve će bit rješeno [wink] [wink]

Ok, samo jel’ taj Barbie frižider ima ledomat… znam da je to bio jedan od uvjeta [undecid]
A baš su izbirljivi…………

Uh, nisam znala da su ti stavili uvjete…izgleda da ipak nisam sve pratila kako bi morala [rolleyes]

[emo_cool]

New Report

Close