Odluka suda neće ugroziti projekt Golf park Dubrovnik

Naslovnica Forum Komentari članaka Odluka suda neće ugroziti projekt Golf park Dubrovnik

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakvi su to “pravni stručnjaci” koji kažu da odluka suda neće utjecati na projekt!? ..To je cista apartmanizacija i betonizacija štetna za Dubrovnik a “golf” je dobar paravan. Bas je dami udatoj za izraelskog tajkuna stalo do Dubrovnika i Hrvatske. Sezona sa nagrdjujucom apartmanizacijom ce se prije smanjit na jedan mjesec nego povećati na 10 mjeseci! Al to njih i nije briga nego da preprodaju vile i apartmane i zarade..Pa nisu Dubrovčani toliko naivni i prighlupi

Kad apartmanizaciju rade Hrvati, recimo Gajci, Novalja, koji nacickaju kucu na kucu, onda je sve u redu. Kad netko pravi jedno naselje sa glavom i repom, onda je to aparmanizacija. Uostalom, nece neke quasi-udruge diktirati razvoj jedne sredine. Da je po njima, koze bi brstile i dalje po onom kamenjaru, kao i zadnjih 50 godina. A sto se tice branitelja, Tvrdjava je postojala i prije njih. Od kuda njima uopce pravo, da osporavaju arhitektonska rjesenja i koce investiciju? Oni su jos jedna mutirajuca izraslina na hrvatskom tkivu, koja sisa krv i terorizira drustvo, gdje god stigne.

Grozota da o ljudima koji su stavili glavu na panj za domovinu kad je trebalo,neki izgubili i dijelove tijela, netko danas kaže da su “..mutirajuca izraslina na hrvatskom tkivu, koja sisa krv i terorizira drustvo…”!! Domoljub je valjda ova bivša pomoćnica ministra gospodarstva koje se odrekla i vlastite vjere i sad iz “domoljubnih” razloga ide apartmanizirati brdo simbol Dubrovnika tobože za golf. Veze to nema ni sa golfom niti to može produžiti sezonu…naprotiv skratit ce je a ta klijentela otići ce u druge države koje štite svoje prirodne i povijesne znamenitosti i ne pretvaraju sve u beton.

Od čega bi živjeli neki koji ne bi ništa gradili? Da su tako razmišljali gospari sada bi stvarno samo koze tamo našle nešto za grickati pa i to vrlo malo u onom sivom kamenjaru. Treba samo paziti da se u svemu tome ne pretjera i zaboravi na ekologiju. Sve drugo su bajke za malu djecu!

New Report

Close