Od ožujka veći PDV, snižene stope tek u srpnju?

Naslovnica Forum Komentari članaka Od ožujka veći PDV, snižene stope tek u srpnju?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dizanjem stope PDV-a, maloprodajnih cijena svega i svačega, te podizanjem cijene goriva preko 10 kn svečano proslavljamo uspjeh referenduma. Kaj nas tek čeka kad stvarno uđemu u Uniju????????? Vjerojatno imaju Plan sa 21 sličnom mjerom. Ove tri za sada su sve na bolje. Samo tako! Imaju hrvati još novaca po čarapama!

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

Cijena nafte nema nikakve veze sa bilo čim nego sa geopolitikom

Nema ti to veze s referendumom već je to rezultat opcije koju ste izabrali da nas vodi.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Nema to veze s mozgom. Vladajuci se ne pitaju da li narod ima ekstra 2% primanja da bi njihova projekcija dizanja PDV-a drzala vodu. Realno vecina Hrvata ce trositi manje. Oni koji mogu odlaziti ce u soping kod susjeda i odnositi devize van i puniti proracun njima. S povecanjem odljeva deviza povecati ce se potraznja za eurom sto ce dodatno oslabiti kunu.

Jedino rjesenje da se poveca priljev novaca u blagajnu je snizavanje PDV-a i ogranicavanje maximuma trgovackih marzi na nekih 15-20% cime bi se povecala platezna moc naroda. Takodjer bi trebalo iskorjeniti prijavljivanje radnika na minimalac i placanje ostatka place na ruke. Natjerat poslodavce da placaju prekovremene i time ih prisilit na zaposljavanje nedostajuceg broja ljudi.
Nisu elite te koje pune proracun, nego su to mali ljudi i zato elitama treba smanjiti prihode a povecat obicnim radnicima.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close