‘Objasnite što je sa 11,4 mlrd. € izvučenih iz Hrvatske’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Objasnite što je sa 11,4 mlrd. € izvučenih iz Hrvatske’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tko će to ispitati?
Milanović, Linić i Bajić
Moš mislit.

Eeeeeeeeeeeee, to bi bilo dobro znati a još bolje vratiti u RH i napraviti nešto dobro za te novce. No, čini mi se da nema “političke volje” da se to sazna. Eeeeeeeee………….

neće uvijek biti ovako.

ta lova mora negdi biti ne mogu je spičkati i za 300 godina da mogu

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ta lova je odavno vec vracena u Rvacku oprana i reinvestirana.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

još toliko pokradenih se vrti po Hrvatskoj i ulažeu najnovije projekte, a ova dva kopuna mogu samo prijetiti poštenim građanima da će sve to morati otplatiti,

drugovi, pohvatajte lopove ako imate m.da, oduzmite im imovinu i uzmite plaću koliku želite

Upoznao sam natasu srdoc i ok je zena. Samo jedan mali problem vezan uz nju: ona zivi u Americi i financirana je od Heritagea koji je znana advocacy grupa americkih ultra konzervativaca. Natasa se cak neslavno kandidirala na proslim izborima u Hrvatskoj. Jedna stvar koja s njom duboko ne stima je to da je nejasno kojoj drzavi ona pripada: Hrvatskoj ili SAD-u. Vjerojatno ni sama ne zna. I zbog toga ju nikad u HR nece shvatiti ozbiljno. Sto se tice osobnog profila Natasa je nedvojbeno postena. Ali je tvrdoglava kao magarac i o politici nema pojma. Isto kao njen muz Joel. Zahtjevati da na hrvatskim sudovima sude americki suci se vrlo lako moze interpretirati kao napad na temelj nase drzave. A to je osnova agende natase srdoc i zbog toga je ona jedan obicni outcast

Jes, frankie, ima toga dosta, ali se i tome može ući u trag.
Jako mi je interesantno da , recimo u jednom od zadnjih slučajeva “Dioki” a zapravo Ježić, država tu nešto pokušava namiriti ponešto dugovanja prema zaposlenicima, a vrlo lako bi mogla pročeprkati po knjigama u Diokiju i prokljuviti gdje je ispario barem jedan dio “gubitka” od cca 200 miliončeka.
Izgleda da se kod nas zabetonirano pravilo da se to ne radi.
Pada mi na pamet slučaj Zagorec, suđen za utaju dijamanata u vrijednosti 5 mio $,
a imovina mu je procjenjivana na 280mio ojra.
I nikoga ne zanima to što je čovjek financijski genije, pa trebalo ga je za ministra financija.

ovo je jedna od tema oko koje se može ujediniti cijela sitnozuba hrvatsku .

mislim da bi bio odličan temelj za velike promjene .

pa da dajte nitko nije bedast i svi vide da su se kamionđije skladištari i monteri klima uređaja pretvorili u multimilionere .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Laser: i generali postali vlasnici benzinskih postaja od 120 milja eura. Preko noci. Kako? Nitko ne pita. Nitko ne istrazuje. Od kud? S kojim novcima? Koliko poreza je placeno? Stvar je jednostavna. Samo nema volje.

pipl mast trast as!

gospodo članovi Europskog parlamenta i Adriatic Instituta sav narod Hrvatske, zajedno sa 650000 nezaposlenih bi vam bio jako zahvalan kada biste barem Vi istjerali te odgovore iz ove naše političke bande lopova!

točno se zna gdje su pare i tko i kako su se prale…pa Domagoj Margetić već godinama piše o tome

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

dobro pitanje, ali da li je moguće doći do odgovora?

Ovo je nevjerojatno.

Dakle Monica Macovei, zastupnica EU parlamenta iz Rumunjske (zemlje koja puno vise uzima iz EU fondova nego sto u njih doprinosi), zahtijeva da joj premier Hrvatske podnese izvjestaj o transferima novaca, korupciji i trosenju novaca iz EU fondova . I to u zadnjih 10 godina. Jer eto zena je zabrinuta da novac iz EU fondova ne zavrsi u krivim rukama.

Hrvatska je suverena drzava i uskoro ravnopravna clanica EU, a ne EU protektorat. Ona ima sve institucije ukljucujuci i policiju i centralnu banku. Za razliku od Rumunjske ona ulazi u EU nakon sto je ispunila sve zadane uvijete.

Hrvatski premijer, odgovara Hrvatskom Saboru i gradjanima RH. A vi svoje komentare mozete prenjeti nadleznim institucijama RH koje su zaduzene da se bore protiv kriminala. Ovo bi bilo kao da Ingrid Anticevic Marinovic trazi od Rumunjskog premjera da joj podnese izvjestaj o tome koliko je konjskog mesa u Rumunjskoj deklarirano kao govedje i izvezeno u EU?

Inace postoji jedan ocigledan kanal kojim se isplacivao novac na crno i slao van Hrvatske. Za vrijeme dok je Monica Macovei bila ministrica u Rumunjskoj vladi ogroman broj gradjevniskih radnika iz Rumunjske je radio ilegalno na gradilistima u Hrvatskoj i drugim zemljama. Bilo bi interesantno da gospodja Macovei kaze koliku je u tom periodu transferirano novca iz Hrvatske u Rumunjski, i sto je ona kao ministrica pravde napravila da ispita podrijetlo novca koji dolazi iz Hrvatske?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close