Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Oba sarajevska indeksa na rekordnim razinama (objavljeno 10.04.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Oba sarajevska indeksa na rekordnim razinama (objavljeno 10.04.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Iskreno, članak je očajan!

I dalje mi interesuje zašto se u ovim člancima ne piše o BSLE!?

Da li je ta berza lošija od SASE? Mislim da nije. Sarajevska berza dobija toliko pažnje u vašem medijiu, a to definitivno ne zaslužuje gledano po kvalitetu njihovog rada.

Hvala!

[i][b]--TRAŽIM BROKERICU ZA LJUBAVNICU -- -- A MOŽDA I NEŠTO VIŠE--[/b][/i]

Ja jednostavno nemam sta reci osim SRAMOTA. Hoce li se iko iz poslovni.hr udostojiti da prokomentarise zasto ne zele ukljuciti BLSE u ovakve preglede?

Od kako sam sebe uhvatio u laži više nikome ne vjerujem!

Dakle, zbog nedostatka prostora, na poziciji dnevnog izvjesca s regionalnih trzista jednostavno fizicki nema mjesta izvjescima s Banjalucke burze.

Tjedna izvjesca s Banjalucke burze redovno se pojavljuju u utorak u Poslovnom dnevniku, ovoga tjedna iznimno danas (srijeda) zbog uskrsnjih blagdana. Kolicina tog teksta sigurno prelazi ukupnu kolicinu tekstova koju svaka od tri burze dobija u dnevnim izvjescima.

U svakom slucaju, plan je da kako se bude podizao opseg novina u cjelini, da i dnevno izvjesce s Banjalucke burze bude ukljuceno u tekst o regionalnim trzistima.

Dakle, ne radi se ni o kakvoj diskriminaciji, a to Vam najbolje mogu potvrditi kolege s Banjalucke burze s kojima ja kao urednik rubrike Financije i burze izvrsno suradjujem

New Report

Close