Novi projekt HDZ-a: Žele spojiti otoke tunelima ispod mora

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi projekt HDZ-a: Žele spojiti otoke tunelima ispod mora

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što ovi troše i čim se dopingiraju. Ovakvi državni grandiozni projekti i jesu državu bacili na koljena.


Što ovi troše i čim se dopingiraju. Ovakvi državni grandiozni projekti i jesu državu bacili na koljena.

***te tvoje memorandumske šablonske tvrdnje uopće nisu točne… državu su na koljena bacile bezočne pljačke, uništenje industrije i poljoprivrede… austrijska agencija je dosad otkrila trag opljačkanog novca u iznosu 15,3 milijarde € i nekoliko milijardi € izmišljenog državnog duga prema fantomskim tvrtkama s nepoznatim vlasnikom, e to je uništilo državu, a ovakvi projekti mogu samo razviti otoke kao što se Krk razvio otkako je povezan sa kopnom… no s tim prijedlogom iz članka je drugi problem, to predlaže netko tko je zdušno sudjelovao u pljački i uništenju države skupa sa ovim sada vladajućim pa je neozbiljno ovo i čitati… bilo tko pametan da poveže otoke s kopnom debelo bi zarađivao na cestarini ili tunelarini, a ekonomski i turistički razvoj otoka bi bio dodatni bonus… samo izračunaj koliko koštaju silni trajekti pa reketarenje sa cijenom karte, totalni nekomfor i katastrofalno loše trajektne veze i to usporedi sa nekakvom fiksnom poveznicom kopna s otocima i vidjet ćeš da ovo sada stanje je skuplje nego most, ponton ili tunel

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Možda ?
Ako vrate ono što su popljačkali,KRADE’ZEovo farbanje tunela i Fimimedija.[emo_bijesan]

Ne znam za druge ali meni je uvijek veći gušt bio ići na otoke sa trajektom i ploviti morem nego prolaziti kroz neki tunel bez svjetla i zraka. Tako da i nisam za ovaj prijedlog bez obzira tko ga predlaže. 900 milja se može puno bolje iskoristiti.

900 milijuna?

Je, puta 10.

Spojiti otoke preko tunela i pod morem i još u Hrvatskoj.

Cijena: neprocjenjivo.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Da je ovo rekao Dr Ivo povjerovao bi 100%. On je uvijek nudio jamstva za svoja obećanja, npr jamstvenu karticu, a ovi ne jamče ničim, ni blijeda sjena najvećeg Hr premijera u povijesti. Ja ću ponuditi nešto atraktivnije za razliku od hadezejaca. Nudim spajanje Pule sa Dubrovnikom prozirnim tunelom sa izlazima za Rijeku, sve hrvatske otoke, Zadar, Split, Dubrovnik. Cijena investicije za državu bi bila bi nula kuna a korist nezamisliva. Nitko u Hrvatskoj nebi morao više raditi, ukinuli bi sabor, izašli iz EU, bili bi apsolutno svjetski hit. A sad zašto bi to državu koštalo 0 kuna e to je mala tajna. Uz taj tunel svakih 30 km bi bili podvodni riblji restorani i odmorišta tako da je ovaj prijedlog HDZ uistinu smiješan prema mojem koji je uistinu baziran na znanstvenom istraživanju. Štenost za okoliš bi bila nikakva, dakle apsolutno bi bili zadovoljeni još neispisani standardi očuvanja okoliša i sl. Pa zar se još nisu opametili???

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

obzirom koliko je do sada pokradeno, mislim da nam jedino preostaje ronjenje, ako nisu pokrali i opremu [emo_plazi]

New Report

Close