Novi hit na društvenim mrežama – obrok u Dubrovniku platili 1.000 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi hit na društvenim mrežama – obrok u Dubrovniku platili 1.000 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako smatramo primjerenim naplaćivati usluge poput postavljnja stola (84 kn?) onda su nam stvarno poremećene vrijednosti što je ispravno.

Vrhunski novac mora pratiti vrhunska usluga. Zbog ovakvih primjera trpe svi oni u turizmu koji se muče i ulažu svoju budućnost dugoročno.

Volim takve frajere: Znao je gdje ide, ima cjenik, ako mu nije odgovaralo, mopgao se dići i otići. Dokle god se može podizuati cijena, neka je podižu. Tko može neka plati. To je korist za sve.

Ako je to value for money onda je to u redu. Iako znam da se u Dubrovniku može na podosta mjesta, s nešto lošijom mikrolokacijom, dobiti jelo i piće, posve solidno za male novce. A budući da je Dubrovnik ipak svjetski turistički brand, rekao bih čak da je i sramota kako se ovdje jeftino može proći. Da ne pričam još i o tome da gosti hotela s pet zvijezdica kupuju hranu i piće po pekarama i butigama, ne biste vjerovali.

ovo je isto kao da netko objavi račun za kavu s trga svetog marka u veneciji ili u st. moritzu. vijest koja to nije.

to je naše vrhunsko novinarstvo . za pulitzera. zaista, ova nacija naočigled propada, a tomu su naravno dosta doprinjeli i naši novinari koji potenciraju malodužnost, paranoju i zavist te huškaju narod protiv države, institucija države i poštenih ljudi, dok veličaju prostitutke , kurvarluk, nemoral, pedofiliju i slično. svi ustali u zaštitu tine katanić, ali kad treba popljuvati nekog intelektualca, tu su prvi. zato i imamo ovako lijepe vijesti. da novinari putuju, ne bi se čudili.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close