Novi Hanfin pravilnik neće nas spasiti, tvrde brokeri

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi Hanfin pravilnik neće nas spasiti, tvrde brokeri

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što se dešava kada snagu zakona dobiju pravilnici i Ugovori???? Nije li tu riječ o pojavi tkz Pre-regulacije? Tko u tom slučaju snosi troškove pre-regulacije( prekomjerne regulacije)??? Potrošači, proizvođači, posrednici,tržište …tko???!!!
Kako me sve ovo podsjeća na samoupravni socijalizam i/ili dioničarski kapitalizam. Pa nismo mi samo i isključivo dioničarska društva. Zar nam sve treba propisati ,pokazati prstom,ukazati,usmjeravati???
Što je to poduzetnička sloboda koja nije i nikako nije tehnomenagerska sloboda a nije ni dioničarska sloboda? Ugrožava li poduzetnička sloboda potrošače???!!!!

hanfa ne provodi niti ove pravilnike i zakone koje ima (LRH, Belje…) a sve na štetu malih dioničara.
Tako da ispada tipična komesarska organizacija pod skutima partije na vlasti koja eto danas voli krupni kapital a ne radnike.

Ne znam kako vama ali meni je izrazito iritantan ovaj pogrdni i posprdni izraz “brokeraj” koji se u ovom tekstu, koji ne prelazi niti jednu karticu, ponavlja čak 7 puta! Ako već pišete o brokerskoj industriji onda barem pokažite malo poštovanja. A najbolje bi bilo da uopće ne pišete o nečemu što isključivo želite ponižavati.

La vita e bella!

New Report

Close