Nove mjere u Zagrebu, obavezno nošenje maski i na otvorenim prostorima, strogo će se kontrolirati

Naslovnica Forum Komentari članaka Nove mjere u Zagrebu, obavezno nošenje maski i na otvorenim prostorima, strogo će se kontrolirati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Apsolutno sva znanstvena istraživanja pokazuju da je za zarazu potrebno duže izlaganje zaraženoj osobi (min. 15-20 minuta) u zatvorenom prostoru. To je potvrdila i Markotić u više navrata. Šostar ide u suprotnom smjeru od znanosti i iz vlastitih pobuda provodi primitivne, fašističke mjere koje su anti-znanstvene i anti-demokratske. Najbolji je kandidat za sudski postupak.

“Studies have shown that the risk of outdoor infection is very small. One study from China says that, of 7,324 reported infections, only ONE was traced back to an open-air setting. Germany’s Robert Koch Institute (RKI) echoes this view, stating on its website that very few infections occur outdoors.

This has to do with air circulation being far more pronounced outdoors,” says Nico Mutters, who heads the Institute for Hygiene and Public Health at Bonn University Hospital. “The winds have a quick diluting effect.” Birgit Wehner, an aerosols researcher at the Leibniz Institute for Tropospheric Research, says the tiny particles we exhale dry and dissipate far quicker outdoors.”

Da, za sudski postupak. I 50 godina robije. Za kretenizam.

Bolje jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

..ovdje ću napisati   par riječi ….o onome što se na poslovnom ne piše..jer nema novčane vrijednosti…..

 

Traljav  OBITELJSKI ZAKON

Između ostalih gluposti obiteljskog zakona , propusta i  ozbiljnih promašaja u donošenju odluka…..a sve opet ima uporište u  novcu.

Roditelji preminulog djeteta obmanuli su socijalnu radnicu..kako vole dijete, a pozadina je  novčana….trebala im je za pokriće socijalnih većih prava, doplatka i sl..

Većina naših Roma ima isto sličnu računicu..oko 5-6 djece uzdržavaju to im je optimalno za financijske potrebe…oni će reći..” to je dosta…ne treba više .!  pomnožite , podijelite …to je prosječna hrvatska plaća..uz socijalni minimum…

Pišem radi drugog bisera Obiteljskog zakona.

Ovdje sada kod mene, i mog djeteta je njena prijateljica iz razreda na praznicima….

Predobro , milo, nezahtjevno…dobrodušno i jednostavno dijete koje još nema 15 godina.  Majka  / za mene obična kučka ) ostavila ju je  samu i otiška u Njemačku.

Otac..nije s njima već dugo.

Mala je upisana s 14 godina u prvi razred gimnazije , majka je uzela stan u centru tog grada, kupila joj je malo štene..i OSTAVILA JU JE …

Već je prošlo od početka školske godine 6 mjeseci…još je nije posjetila,,.ali , bitno je

OSTAVILA JOJ JE KUČKA karticu svog tekućeg računa…i valjda plaća račune ..od stana.

Kome je dala skrbništvo? Svojoj prijateljici,  tako je obmanula Centar za socijalni rad… a ovi, naravno…niti pitali nisu ništa od kada su napisali rješenje o skrbništvu.

Ona je s 14 godina -dijete.Do 15 godine je jedna prazna, pusta  godina….

S 15 godina prema našem jebenom zakonu, mala je već odrasla..fakat. Ima pravo se zaposliti i sama uzdržavati…donositi neke pravne odluke i ostala sranja….

To dijete ne zna kuhati, ne zna oprati krevetninu,i brinuti o trosobnom starom stanu..ne kupuje sebi potrebnu odjeću,obuću…isključivo hranu…za ostalo mora čekati mamu…mama ne dolazi!

Sasvim slučajno,na rođendanu, jedna druga bolja mama, druge prijateljice iz razreda -isto je učinila kao i ja.

Uzela je dijete k sebi preko vikenda jer je dijete počelo pušiti, piti  i baviti se mističnim  seansama…..sad ju moram nazvati da se dogovorimo kako ćemo dalje..jer ja želim da se dijete vrati od srijede natrag..k nama…no, čeka me poslovni put….?!

Ova kučka u Njemačkoj valjda ima motiva za tamo ostati…nekog jebača. posao, i boli nju briga za dijete koje 11.05.navršava 15 godina…..

Pa, zašto Centar za socijalnu skrb donosi TAKVA RJEŠENJA , bez provjere, bez ijednog opravdanog razloga napuštanja djeteta …pomaknite granicu do 15 godina za dijete,

a majkama koje su jedine skrbnici (  samohrane )   ne dozvolite napuštanje djeteta, nego  isključivo na rok do 30 dana i to uz predočenje  zdravstvene dokumentacije…

 

Ne može zakonodavac napisati u Obiteljskom zakonu ..

 

..čl.90

..Dijete koje je navršilo petnaest godina , zaposleno je i  stvara imovinu radom,dužno je doprinositi svojem uzdržavanju i obrazovanju..

Kako će dijete primati naknadu za rad ?   NA RUke.    Jer , karticu tekućeg računa možeš samostalno imati s 16 godina.

čl. 103

Pomaknuti  granicu kontrole rješenja o davanju skrbništva drugoj osobi na 30 dana .,.a ne 6 mjeseci….ode dijete k vragu za 6 mjeseci ničije nebrige !

New Report

Close