Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Nominala dionica Ine 900 kn, izlazak na Londonsku burzu (objavljeno 14.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Nominala dionica Ine 900 kn, izlazak na Londonsku burzu (objavljeno 14.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Možete, stavite na 6000,00 kuna prodaju, tako da nitko nikada sigurno ne zaradi ni lipu na dionici osim Vas.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

O ćemu Vi to?

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Ja se ispričavam na ovom komentaru, krivo sam shvatio text, ali svejedno su oni lopovi kako god okreneš[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Zato im treba skresati ruke sa gospođom V.B. Ona je pencilin za inaše i vladu..

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Daj pusti ženu na miru – skoro je završila u zatvoru zbog svojih stavova. Jer i kriminal je poslovna tajna kod nas. Žalosno ali istinito.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Da, gospođa nema spremljene milijune dolara na shoru, pa je skoro završila u zatvoru 😉

New Report

Close