Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.
Možete, stavite na 6000,00 kuna prodaju, tako da nitko nikada sigurno ne zaradi ni lipu na dionici osim Vas.
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
O ćemu Vi to?
Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.
Ja se ispričavam na ovom komentaru, krivo sam shvatio text, ali svejedno su oni lopovi kako god okreneš[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Zato im treba skresati ruke sa gospođom V.B. Ona je pencilin za inaše i vladu..
Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.
Daj pusti ženu na miru – skoro je završila u zatvoru zbog svojih stavova. Jer i kriminal je poslovna tajna kod nas. Žalosno ali istinito.
Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je."
Zagreb, 29.04.2006.g