Njihovi klijenti su tvrtke kojima je bitno da im se zaposlenici što bolje hrane

Naslovnica Forum Komentari članaka Njihovi klijenti su tvrtke kojima je bitno da im se zaposlenici što bolje hrane

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Predlažem da se ponuda pored postojećih tjednih menua :mesni ,ribljii,vege proširi sa menuom :
-sport- obogaćen proteinima koji bi bio prilagođen ljudima koji se bave intezivnom tjelesnom aktivnošću
-djetni – meni namjenjen ljudima koji žele smršavjeti
-medicine – meni namjenjen ljudima koji imaju problema s određenim bolestima npr.dijabetes, krvni tlak….
Također bilo bi dobro uvesti i zdrave sendviče(integralni kruh, bjelo nemasno meso,povrće…) za one koji žele nešto jeftiniji obrok a da opet bude zadovoljen nutritivni kriterij.

Posao koji su pokrenuli, zapravo sama ideja zvuči super. Dok sam čitala njihove odgovore prvo što mi je palo na pamet bila je kava Starbucks. Predpostavljam da skoro cijeli svijet zna za tu kavu. Dosta se priča o nj. kvaliteti i tako dalje. Pa smatram da je bitno da Tvrtka Ručak d.o.o. stvori svoj vlastiti koncept ručka, neki SPECIJALNI I UKUSNI OBROK koji druge firme, restorani nemaju ili imaju na drugačiji način a koji bi bio JEDINSTVEN. Bitno je da bilo koja osoba ili zaposlenik u nekoj firmi koja koristi usluge firme Ručak d.o.o. kada ugleda neku sličnu hranu sjeti se dotične firme i njihove hrane. Za početak smatram da je najvažnije stvoriti vjerne potrošače.

Proširila bi na način da bi ponudila ovakvu vrstu obroka 2 puta dnevno, znači priliku da zaposlenici mogu prilikom kraja radnog vremena dobiti još jedan obrok, jer ima puno zaposlenih koji ne žele razmišljati šta bi mogli jesti nakon što dođu kući jer se žele posvetiti nekim drugim aktivnostima

New Report

Close