Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Nexe grupa prodala dionice i odustala od ‘Toze Markovića’ (objavljeno 04.10.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Nexe grupa prodala dionice i odustala od ‘Toze Markovića’ (objavljeno 04.10.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislim da su se trebali ostati boriti.
Zasigurno bi se i izborili za nešto.

@Burza5
Njihova sredstva su u TM blokirana godinu dana, da su ih stavili u banku više bi zaradili, a dokapitalizacijom bi izgubili sva ona prava koja su imali (iako ih nisu mogli konzumirati)

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Mislim da ima puno prostora za investiranje u vlastitom dvorištu, a sve u cilju ojačavanja pozicije! Tko u brbilandu tikve sadi…….

Zasto nije navedeno koliko su platili za taj udio prije godinu dana, pa da znamo da li su na nuli ili su mozda nesto i zaradili…

po onome sto sam procitao u ostalim clancima, mislim da su cak i zaradili na ovoj prodaji. Vidio sam informaciju u jednom clanku da je TM imao kapitalizaciju od 25 miliona eura u jednom trenutku…znaci ako je NEXE tada kupio paket od 32% dionica, to je nekih 8 miliona eura, a prodali su sada svoj paket za 11 miliona. Ipak bilo bi puno bolje da umjesto mojih nagadjanja novinar napravi zadacu, pa istrazi i napise.

New Report

Close