Neobuzdani dvoboj s GMO-om

Naslovnica Forum Komentari članaka Neobuzdani dvoboj s GMO-om

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne treba biti previše pametan pa zaključiti da je GMO sjeme i urod štetan iz čistog razloga što je NEPRIRODAN!!!! Naime mislim da evolucija ipak neće toliko napredovati pa da se prirodno križaju krastavac i recimo srdela. Naravno da se još ne znaju moguće posljedice ali doista ne treba otkrivati toplu vodu. Možete reći da GMO kulture donose hranu u područja na kojima ne uspijevaju klasicne kulture no ja vas upućujem da malo prosurfate i stupite u kontakt s svjetskom bankom sjemena i popularizirate tu temu pa bi vidjeli da je moguće razviti bolje sjeme klasicnim nacinom koristeci staro sjeme koje se je vijekovima prilagodjavalo na raznorazne uvjete. Naravno to je skuplja i nesto dulja varijanta i nije u interesu multinacionalnim rasipacima sjemena zla.
Naravno isto ili slično vrijedi i za klasičnu poljoprivredu koja koriste pesticide, fungicide, umjetna gnojiva i ostalo. I da Mavrovic ne prodaje EKO kruh nije to nikad ni tvrdio ali covjek teži tomu i u tomu njega i ostale treba podrzati… Odite malo do ducana, sad već i kvartovskih, u recimo Bec pa cete vidjeti na policama jabuke, banane, salatu i sve ostalo iz BIO uzgoja, je skuplje ali ljudi to sve vise i vise kupuju i tu je i NASA SANSA a ne u proizvodnji otrova i smrti. Mozda je nakon cigareta došlo vrijeme da se pesticidi, umjetna gnojiva itd… stave na crnu listu jer isto, ako ne i vise, uzrokuju kancerogene bolesti.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Mavrović je rekao istinu i to na pravi način, a autorica ovog teksta koja prodaje dušu i budućnost svoje djece za sitne novce je vrijedna gađenja i za svaku osudu. sve će vam se to vratiti Božice, i prije nego mislite..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Austrijska agencija za sigurnost hrane utvrdila zdravstvenu neispravnost GM kukuruza

http://www.responsibletechnology.org/GMFree/MediaCenter/ReleaseAustrianG…

originalni rad:
http://www.seedsofdeception.com/DocumentFiles/190.pdf

http://pollitika.com/financijska-kriza-biogoriva-gmo-glad-u-svijetu

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

http://pollitika.com/moze-li-mavrovic-nokautirati-eu

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close