Neizvjesnost oko Agrokora istopila burzovni promet

Naslovnica Forum Komentari članaka Neizvjesnost oko Agrokora istopila burzovni promet

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

evo zadatka za ministra Pavića, neka malo pomnoži broj dionica x 11 500 kn, pa onda broj dionica x 750 kn, pa neka onda mami svojoj kaže da nisu ništa izgubili za mirovine

Koliko se sjecam mirovinski fondovi su dokapitalizirali ledo po 8000 kuna po dionici. Novcima NASIM. Ne tako davno. Danas to vrijedi 750 kuna po dionici. Zar to ne zasluzuje barem posjet DORHA ? A da ne govorim da ima elemnata udruzenog zlocinackog pothvata jer su ” svi sve znali “.
Znaci li to da vec tada kada su mu dali nase novce su znali da je Agrokor u minusima od 2010 godine ? Ako jesu onda je netko za zatvor.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Renči – potpuno točno. Pogotovo s obzirom da su i tada znali za jamstva.


Koliko se sjecam mirovinski fondovi su dokapitalizirali ledo po 8000 kuna po dionici. Novcima NASIM. Ne tako davno. Danas to vrijedi 750 kuna po dionici. Zar to ne zasluzuje barem posjet DORHA ? A da ne govorim da ima elemnata udruzenog zlocinackog pothvata jer su " svi sve znali ".
Znaci li to da vec tada kada su mu dali nase novce su znali da je Agrokor u minusima od 2010 godine ? Ako jesu onda je netko za zatvor.

da je SOA slušala tada te razgovore ( za 4500 na burzi platili 8000, kome su još tako bili široke ruke, PTKM -170, danas 3 za 10kn) puno bi ih već bilo u zatvorima

– a ja sam mislila, odnosno bila uvjerena kako je porez istopio burzovni promet.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close