Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Neizvjesna utrka za Inu: Hrvatska 48,45%, Mol 47,48%

Naslovnica Forum Komentari članaka Neizvjesna utrka za Inu: Hrvatska 48,45%, Mol 47,48%

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

HRVATI, ne dajte INU!!!! Ne dajmo jos ono malo blaga. Gdje nam je ponos i identitet??
Ne dajte Inu!!!!!!!!

HRVATI, ne dajte INU!!!! Ne dajmo jos ono malo blaga. Gdje nam je ponos i identitet??
Ne dajte Inu!!!!!!!!

..nedamo je mi…nego će je ova stoka izdajnička na vlasti prodat ( i lijeva i desna )..jer bi prodali i vlastitu mater za 100 kuna. Je… se njima za vlastiti narod stari moj…pogledaj malo gdje živiš…Stambeni kredit – 7%, rasprodano svo obiteljsko srebro, kad uđemo u EU rastrgat će nas do kraja tak da će nam vlastita djeca biti roblje u vlastitoj državi, lopovi i mafija nam vladaju državom…to ti je realnost…zaku….smo se borili….drugi put kad zaratimo s nekim šalji svoju djecu van države i ti bježi zajedno sa njima možda stvoriš bolju budučnost za sebe i njih – to ti je poučak.

Prodali su je prvi put…nisam ništa dobio .
Prodali su je drugi put…nisam ništa dobio.

Sada je red na meni da je prodam !

I uopće ne vidim ni ponosa ni identiteta u firmi koja me guli gdje stigne .

Sory kolege…ali INA nije Hrvatska . Hrvatska su ljudi, a nažalost njima vladaju oni koji su od njih izabrani ,dakle,sami kusamo što smo izmješali . Sada izvikivati neke parole…kasno,prekasno .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close