Narudžbe Hugo Bossa spašavaju radnike Varteksa

Naslovnica Forum Komentari članaka Narudžbe Hugo Bossa spašavaju radnike Varteksa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovaj Koščec je već 10 godina direktor Varteksa, on ga je i doveo do ove pozicije. Ovo nažalost nije nikakav spas, nego produženje agonije za još neko kraće vrijeme. Čista iluzija je da tzv. menadžeri (tipa ovaj Koščec, a i ostali kojima su firme u banani) koji su upropastili nekad jake firme sad iste mogu spasiti. Da su imali samo malo znanja, ne bi niti došli u pozicije u kojima se danas nalaze. A država je Varteksu OTPISALA 200 milijuna kuna duga, neš ti spasa… Između ostalog i radi toga se Linić sumanuto zadužuje po belom svetu (što bi ono rekla naša ministarka spoljnjih poslova Pusić). Varteksu i ostalim pajdašima naših jugoslovena na vlasti otpisi svih dugova prema državi, a nama ostalima slijedi porez na nekretnine. Nema šta. Pravi “Plan za novi dan”.

ovo su samo slamke spasa, naša tekstilna industrija ne može se nositi s poznatim svjetskim tekstilnim brandovima niti s jeftinim tekstilom iz Kine.
ovo je samo odgoda neizbježnog kraja, banke su se prije ovog kredita dobro osigurale hipotekama tako da ih baš briga kako će na kraju cijela priča završiti

Hmmmm,…
Ovo je varka za maloga Marka.Varteks nema budučnosti, međutim u ovome trenutku je politika odradila svoje jer da cca 2000 ljudi ostane na cesti bio bi slom Varaždinske županije.Ovaj kredit je kap u moru.
Varteks ima problem rukovođenja jer skoro pa svaki radnik ima svojeg šefa.Kao drugo ni kvaliteta nije što je bila, tkaninu više Varteks ne proizvodi (a bila jedna od najboljih) već uvoze iz Kine.Ima tu što-šta.
Pratim Varteks, upoznat sam sa nekim “stvarčicama” i nisam optimista.Ova garnitura nesposobnih menađera i “direktora” nemože osigurati boljitak.Nije li žalosno da manjina radi na normi dok mnogi neznaju kuda bi sa sobom?…Nije li žalosno da u pogonu imaju “majstorice” sa završenom osnovnom školom?
Jedno je što se poše i preuveličava a drugo je stvarnost.

Fuki 1973 !
“Nije li žalosno da u pogonu imaju “majstorice” sa završenom osnovnom školom?”
—————————————————————–
Da li bi “tekstilni” fakultet ili možda doktorat iz tekstilnih znanosti pomogao radnici za strojem? Ne mislite li da bi te tekstilke morale znati odlično šivati ono što netko drugi zna odlično kreirati i na kraju netko treći uspješno tržiti?!

New Report

Close