Nakon Plive i Coca-Cole Dumičić na čelu tvrtke Salamona Berkowitza

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon Plive i Coca-Cole Dumičić na čelu tvrtke Salamona Berkowitza

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

oprostili 900 milijuna kuna duga državi,dali imovinu od 30 milijuna eura za 1 kn,dva dana prije nego je hdz pao sa vlasti,a operativni direktor postaje prijatelj od ministra investicija miloševića .a on je u dvije godine doveo tu 1 kn investicija u hrvatsku ali bi sad zato postao predsjednik hdz.
koja tragikomedija.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

radi točne informacije, Dalvin je plaćen preko 115 mil kn koje se plaćaju državi za kredite posuđene radi isplate plaća. dugovi prema dobavljačima su preko 25 miliona kuna, na zalihama osim nešto ovogodišnjeg vina nema ništa vrijedno, potraživanja su uglavnom nenaplativa jer su godina dijelili robu a ne prodavali, preuzeto je preko 450 radnika koji ne rade jer nemaju kome i što prodavati niti proizvoditi jer su potpuno nestali sa tržišta a nekretnine su neupotrebljive za išta drugo osim za proizvodnju koju kako ste čuli ne radi. tko se imalo razumije u poslovanje pogotovo u ovoj industriji zna da je ovo ludo hrabar potez gospodina Berkowitza. NITKO se nije niti javio na natječaj jer se u poslovnom svijetu zna da je ovaj poduhvat upitne isplativostii sve ekonomske logike nalažu da Dalvin bude odavno u stečaju i likvidaciji.
ako još što mogu pojasniti rado ću to i učiniti.
lp

vidjet ćemo uskoro što je od toga točno kad dodje na red kod uskoka.a sve malo pomalo dolazi.evo i m- san izgleda.

jedino mi nije jasno kako gdin berković kao uspješan biznismen ,ipak je traubisoda svjetski poznato osvježavajuće piće skoro kao red bull , nije prije prepoznao dalvin nego 3 dana prije izbora.
a zar se nije Tukić javio na natječaj?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Tukić se javio tek nakon roka i to zajeno sa dijelom sindikata okupljenih u tvrti ESOP Dalvin. Kako je ovo već peti natječaj i to treći pod istim uvijetima pitanje glasi što su čekali do sada? zašto tek kad su vidjeli da ima kupac se javljaju ljudi koji su proteklih nekoliko godina interesno involvirani u poslovanje tvrtke koja trošila silni novac iz proračuna. kad je u pitanju kad se javio Berkowitz, natječaj je završio sredinom lstopada a javio se par dana prije tog roka. pitam ja a kada bi se trebao javiti nego u vrijeme kad je otvoren natječaj(javni, dakle mogao se javiti tko god je htio)? uskok će sigurno doći u dalvin, ima tamo puno posla za njih.
bit će još priča na ovu temu.

New Report

Close