Najnoviji oblik poduzetništva

Naslovnica Forum Razno Ostalo Najnoviji oblik poduzetništva

Poslovanje koje se odvija potpuno na internetu, prodaja se vrši preko oglasa na raznim web stranicama, komunikacija sa klijentom i isporuka proizvoda preko emaila, mobitela i telefona, fax-a i najnovije skypea. Dakle potpuno na daljinu. Ne govorim o nekoj svjetskoj kompaniji nego o mladom poduzetniku koji je zavladao hrvatskim internet medijskim prostorom. Gospodin Ivanko Perišić i njegova tvrtka web dizajn studio Tatjana koju možete pogledat na adresi http://www.dizajntatjana.com/

Iako se radi o načinu poslovanja kojeg bi trebalo pozdraviti kao dokaz o hrvatskom EU duhu, bilo je dosta pojedinaca i tvrtki koji su imali velike izljeve neodobravanja! Primjere možete vidjet po forumima i blogovima te news grupama.

Moje pitanje je zašto hrvatski narod ide potkopavat sa očitim ljubomornim ispadima sve oblika napredovanja i isticanje pojedinaca od sredine?

Jer nam je to u genima.


Poslovanje koje se odvija potpuno na internetu, prodaja se vrši preko oglasa na raznim web stranicama, komunikacija sa klijentom i isporuka proizvoda preko emaila, mobitela i telefona, fax-a i najnovije skypea. Dakle potpuno na daljinu. Ne govorim o nekoj svjetskoj kompaniji nego o mladom poduzetniku koji je zavladao hrvatskim internet medijskim prostorom. Gospodin Ivanko Perišić i njegova tvrtka web dizajn studio Tatjana koju možete pogledat na adresi http://www.dizajntatjana.com/ Iako se radi o načinu poslovanja kojeg bi trebalo pozdraviti kao dokaz o hrvatskom EU duhu, bilo je dosta pojedinaca i tvrtki koji su imali velike izljeve neodobravanja! Primjere možete vidjet po forumima i blogovima te news grupama. Moje pitanje je zašto hrvatski narod ide potkopavat sa očitim ljubomornim ispadima sve oblika napredovanja i isticanje pojedinaca od sredine?

A Vi ste g. Perišić?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

New Report

Close