Najnovije istraživanje: Hrvatska je najkorumpiranija zemlja Istočne Europe

Naslovnica Forum Komentari članaka Najnovije istraživanje: Hrvatska je najkorumpiranija zemlja Istočne Europe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lijepo je biti nositelj ovako laskave titule kao dokaz velikog domoljublja naše političke kaste. A nama blokiraju korisničke račune na forumima ako im kažemo da su kriminalci.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

NIJE ISTINA !!!!!!!
KORUMPIRANI SU PROCJENITELJI.

Zaslužili su 6.12% povišice, prestići Putinovu Rusiju nije mala stvar

Kada proučimo zakone koji su donešeni a znamo tko su kreatori istih i kome oni idu na ruku poput Zakona o izmjenama i dopunama zakona o najmu stanova, dolazim do zaključka da je ovaj novinarski tekst preblago sročen.

Koja sramota…ali naši političari ovo neće niti pročitati tako da…nije se dogodilo, nitko ništa ne zna…

Onaj tko gleda odozgo ko Plenki radi 16 sati i cita bajke o napretku bla, bla, bla. No Suica kao prof. engleskog (kojeg uz to uopce ne zna govoriti) ima imovinu od 5 milijuna EUR i svi su zacudjeni zasto se o tome vodi tolika rasprava??? HDZ i SDP cjelo vrjeme vlasti dobivaju od tvrtki koje ne placaju porez 10% vrjednosti uvezene robe. Naravno da udbasko “neovisno” sudstvo pojma nema. Nadan, Lovro, Horvatincic, Petrac. Kad smo vec kod Petraca za kidnapiranje djece se u Njemackoj dobiva min. 20tak godina zatvora (naravno bez mogucnosti smanjenja). Uz to se osobe koje su za odredjena djela kaznjavana prate nakon izlaska. Plenkiju i Kolindi je u HR sve super i tako treba ostati.

Zašto niste naveli da je ove nebuloze nadrobila Nataša Srdoč iz Rijeke koja je lobistica podmazana novcem razno raznih poduzetnih i političkih grupa iz Amerike. Ona i njezin suprug afroamerikanac stalno promoviraju teze da su Hrvatska i cijela regija sinonimi za korupciju i kriminal, a zapravo su ona, njezina Amerika i mediji koji njezine gluposti prenose nositelji najgore korupcije. Svi su u Hrvatskoj korumpirani, dok su lobističke vrijednosti koje je pokupila iz Amerike gospođa Srdoč prožete transparentnošću i poštenjem. Dno dna tko nam soli pamet i kakve nam se manipulacije i konstrukcije podmeću.

Nezakoniti financijski odljev-je li to izvoz novaca?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close