Problem Dubrovnika i tamosnje uprave jest u cinjenici da oni pod elitni turizam smatraju da je dovoljno nabiti cijene do neba. Nemaju pojma koliko grijese.
Bye, bye Croatia… [smiley15] Bezobrazne cijene i oskudna ponuda elitnog turizma, došla je na svoje. Kako ćete dalje? I još jedno pitanje? Bi li mi netko može napisati gdje su nestali turisti? Eto napišite mi jednu destinaciju gdje su turisti (stranci), da se ugodno provode i da ih ima? Pa da izvidimo to. Nikako da pronađem alternativu crnogorskom primorju…
znaju oni kako će dalje. i već su počeli s tim dalje: kuknjava i prebacivanje odgovornosti na kojekakve vladine administrativne odluke.
hoteli su bili i u gubitku i prošlih, navodno boljih sezona, a sve se svodi na strpljenje ulagača, na tu po meni neopravdanu vjeru u “perspektive”…
Trebate vidjeti svojim očima, na što nalikuje teniski tereni kod hotela Punta u Vodicama. Žao mi je što nisam imao fotić da to uslikam. Takav pogled sa balkona hotela u kojem noćenje sa doručkom za dvije osobe košta cca 150 eura?? Ne znam čiji su tereni , ali sa kojim sadržajem su oni dobili ****?