Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Na jugu sezona kasni, Makarsku koči HFP (objavljeno 05.07.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Na jugu sezona kasni, Makarsku koči HFP (objavljeno 05.07.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Problem Dubrovnika i tamosnje uprave jest u cinjenici da oni pod elitni turizam smatraju da je dovoljno nabiti cijene do neba. Nemaju pojma koliko grijese.

Bye, bye Croatia… [smiley15] Bezobrazne cijene i oskudna ponuda elitnog turizma, došla je na svoje. Kako ćete dalje? I još jedno pitanje? Bi li mi netko može napisati gdje su nestali turisti? Eto napišite mi jednu destinaciju gdje su turisti (stranci), da se ugodno provode i da ih ima? Pa da izvidimo to. Nikako da pronađem alternativu crnogorskom primorju…

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

znaju oni kako će dalje. i već su počeli s tim dalje: kuknjava i prebacivanje odgovornosti na kojekakve vladine administrativne odluke.

hoteli su bili i u gubitku i prošlih, navodno boljih sezona, a sve se svodi na strpljenje ulagača, na tu po meni neopravdanu vjeru u “perspektive”…

Trebate vidjeti svojim očima, na što nalikuje teniski tereni kod hotela Punta u Vodicama. Žao mi je što nisam imao fotić da to uslikam. Takav pogled sa balkona hotela u kojem noćenje sa doručkom za dvije osobe košta cca 150 eura?? Ne znam čiji su tereni , ali sa kojim sadržajem su oni dobili ****?

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close