Mrsić: Zakon o povremenim poslovima legalizirat će kućanske poslove

Naslovnica Forum Komentari članaka Mrsić: Zakon o povremenim poslovima legalizirat će kućanske poslove

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

a onda će Linić reći da ukida tu poreznu olakšicu i da nema problema.

pravi cilj ove mjere je fiktivno povećati broj zaposlenih, da statistički izgleda kao da je vlada nešto uspjela, a u biti je to samo prelijevanje iz šupljeg u prazno [emo_palacd]

Jos jedna genijalna ideja.

Oporezivat ce se najsiromasniji dio drustva: oni koji ciste tudje kuce i stubista da bi se tim novcima mogao financirati vozni park Sisacke zupanice, 17000 Mesiceve mirovine, Lignjina svita i vojska stranackih uhljeba koji igraju video igrice po ministarstvima i agencijama.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Meni je to dobra ideja, jer ako dobijem veći posao mogu bez straha kratkoročno legalno zaposliti čovjeka.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Staro je pravilo kad se direktor, upravitelj pa i ministar počmu baviti sitnicama da su izgubili kontrolu nad velikim i važnim stvarima. U slučaju našeg vrlog ministra to je brojka od 355122 nezaposlena.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Dok iz buta ne dodje u glavu da se svaki prihod porez treba oporezovati ali da to treba biti razumno odmjereno nema sreće u državi.

@ Rasim

Prije nego to šta ti kažeš da treba doč u glavu treba riješiti da to šta dammo ne ide u nečiji privatni đep čemu svakodnevno nazočimo.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close