Most želi četiri iznimno važna ministarstva?

Naslovnica Forum Komentari članaka Most želi četiri iznimno važna ministarstva?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

znači premijer će biti nestranački ali će morati sastaviti kabinet kako se stranke dogovore? pa na to može pristati samo mandatar koji je stranački aparatčik.

I nakon toga hdz se može zvati nekom ozbiljnom strankom, pa to je ustvari reorganizacija tog pokreta i to pod patronatom crkve.

Kako bi bilo da uzmu Ministarstvo rada, kao i Ministarstvo socijalne skrbi, moze cak i Ministarstvo poljoprivrede. Jer ce upravo ta ministarstva najvise osjetiti posljedice reformi, ako do njih uopce dodje.

I tako Karamarko posta’ Kara. Marka mu je oduzeo Petrov, a od cijelog HDZ-a napravio budaletine zahvaljujući velikom vođi kojem je bilo samo do vlasti. Sad vidimo koliko je Milanović bio u pravu kad je odbio Petrova. Pokazao se kao pravi lider sa stavom koji će zbog toga biti nagrađen vjerujem i prije 4 godine, dok će Kara otići u ropotarnicu povijesti, a na kormilo stranke će konačno doći netko pametan, mudar, principijelan i konačno će završiti II. svjetski rat. Kandidata ima u HDZ-u (Stier, Plenković …), ali su do sada morali biti tiho. Sada su i Kara i psihić na odlasku.


I tako Karamarko posta' Kara. Marka mu je oduzeo Petrov, a od cijelog HDZ-a napravio budaletine zahvaljujući velikom vođi kojem je bilo samo do vlasti. Sad vidimo koliko je Milanović bio u pravu kad je odbio Petrova. Pokazao se kao pravi lider sa stavom koji će zbog toga biti nagrađen vjerujem i prije 4 godine, dok će Kara otići u ropotarnicu povijesti, a na kormilo stranke će konačno doći netko pametan, mudar, principijelan i konačno će završiti II. svjetski rat. Kandidata ima u HDZ-u (Stier, Plenković …), ali su do sada morali biti tiho. Sada su i Kara i psihić na odlasku.

Bojim se da će drug Milanović biti nagrađen boravkom u ustanovi zatvorenog tipa !

Ministarstvo financija svakako MOSTu da HDZ ne moze krasti
Ministarstvo gospodarstva – DA radi reformi kao i Ministarstvo Obrazovanja jer HDZ tu nema kompetentne ljude uopce
Nesto sto mene brine je da se ne spominje Ministarstvo vanjskih poslova jer onaj Miro Kovac iz HDZ-a kojeg bi HDZ vjerojatno predlozio za ministra je totalna crna spodoba i Mengele kojeg ne bi htio gledati ad me predstavlja u inozemstvu…razumijem da MVEP nije prioritet MOSTu ali bi definitivno trebalo osigurati da appointment ide pristojnoj osobi, a ne toj spodobi od Kovaca. Biti ce jako smijesno jer ce Karamarko kako stvari stoje dobiti poziciju sekretarice drugog reda. Kuhat ce kavu gospodi ministrima sto uostalom i odgovara njegovim kompetencijama

I premijer bi trebao biti Bozo Petrov; kad je vec toliko zagrizao neka uzme celnu poziciju i provede plan. Jedino tako imat ce kredibilitet. To za Hrvatsku nije losa opcija.

ja bi josipu rimac za premjerku ona bu i tak uskoro nestranačka a i lepo si ju je za pogledati kad odlazi 😀

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

“a na kormilo stranke će konačno doći netko pametan, mudar, principijelan i konačno će završiti II. svjetski rat.”

kod nas ww2 nije završio i neće završit dok god postoje komunisti u našoj politici. tamo gdje je ww2 završio (njemačka, austrija, francuska, engleska, danska, itd) 45-te, od 45-te nema ni komunista u politici.

Samo Hrvati očekuju od dokazano nesposobnih da istim metodama poluče drugačiji (bolji) rezultat! Samo naprijed Most!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close