Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Mol će ponuditi 2.800 kuna za dionicu Ine

Naslovnica Forum Komentari članaka Mol će ponuditi 2.800 kuna za dionicu Ine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

jutros sam spominjao na forumu da bi to bilo realno, ako zele da ina-i ostane plinski biznis a da se cijena plina povisi. nevjerojatno da se to ipak dogadja.

http://www.poslovni.hr/vijesti/plinsko-poslovanje-ostaje-u-ini-gradanima-skuplji-plin-165316.aspx

pardon, u 13:42h sam prognozirao ovo ili barem to pozelio. svasta.

ako vlada ovo smatra ucjenom i prljavim trikom, onda dragi HDZ, porucujem vam da krenete u boj u boj za narod svoj, ponudite 2801 kn za dionicu i odvrtite proces unazad. prodali ste po 1690 gradjanima, sad kupite od njih za 2801kn.

naravno da po zakonu trebate privatizirati INA-u, pa sad napisite novi zakon pa je vratite u drzavno vlasniostvo.

Šta li će sad reći oni naši debilni analitičari..
Kao i medvjedi koji bi svoje dionice po nula kuna prodavali..samo da mogu
E dečki moji..koliko smo mi podcjenjeni, glava boli
A nekima to još uvijek nije jasno
Ine nemam nažalost..ali imam puno podcjenjenih dionica Hrvatskih poduzeća koje će, prije ili kasnije, doći na svoje
A kad ti mađar nudi nešto..vjeruj to vrijedi duplo barem..a svi će mahom prodati.
Male apsolutno razumijem..solidna je to premija..ali institualci…e moji fondaši jadna nam majka s vama i vašom ulogom stabilizatora tržišta

sijem žito raste grahorica

Bili smo madjarsko roblje, a s ovakvom vladom biti cemo opet.

Nije bolest sve što boli

ako vlada ovo smatra ucjenom i prljavim trikom, onda dragi HDZ, porucujem vam da krenete u boj u boj za narod svoj, ponudite 2801 kn za dionicu i odvrtite proces unazad. prodali ste po 1690 gradjanima, sad kupite od njih za 2801kn.

A s kojim parama bi to vlada kupila?

Sve se to znalo, a NAŠA NESPOSOBNA VLADA TOME KUMOVALA!!!!!!!!!! Ucijena plinskim biznisom, rješavanje zaposlenika, Mađarsko presjedavanje EU a NAŠI PAPCI NEMAJU POJMA i čude se ko pura dreku!!! U isto vrijeme Mađarska država rukama i nogama se bori da u MOL ne UĐU RUSI!!!!!??????
PA TKO JE TU LUD?????????
OVU VLADU TREBALO BI STRPAT U ZATVOR ZBOG NAMJERNOG UPROPAŠTAVANJA I URUŠAVANJA DRŽAVE!!!!!
Blago rećeno VELEIZDAJA!!!! Pogledajte samo sipljivca MLADINEA!!!!!!! Koliko takvih ima na grbači NARODA ( Kamenskog, INE, Prvomajske, Jedinstva, Končara, Plive, Poštanske banke, ZABE, PBZ!!!!

tip top @ PA TKO JE TU LUD???????? što se utuklo nekoliko milijardi eura u auto puteve umisto da se recimo modernizirala INA, riječka luka, obnovili zapušteni hoteli, što nam podravka uvozi sirovinu za vegetu dok slavonska polja neobrađena itd.. jel se ko sijeća kad se pričalo da za naše rukometaše koji su nas razveseljavali uspjesima treba se odužit tako da ima organiziramo svjetsko prvenstvo kod kuće … pusti milijoni puste dvorane 10-ak dana radosti i šta imamo sad.. upropaštene tvrtke jad i bijedu burze.. ima toga kolko hoćeš..

Mrak. Dinice ce gradani i ostali prodati. U RH ce uci preko 2 milijarde kuna. Gradani ce ih potrositi i dici ce BDP. Onda cemo slusati kako su vladine mjere uspijele, bla, bla…

Mrak. Dinice ce gradani i ostali prodati. U RH ce uci preko 2 milijarde kuna. Gradani ce ih potrositi i dici ce BDP. Onda cemo slusati kako su vladine mjere uspijele, bla, bla…

Ući će Euri a ne kune tako da će Rohatinski opet raditi kontra intervencije kao i zadnji put kada je
Mol otkupljivao dionice…

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

New Report

Close