Mladi milijunaš razočaran kriptovalutama poručio: Bitcoin umire, vrijeme je za novu kriptovalutu

Naslovnica Forum Komentari članaka Mladi milijunaš razočaran kriptovalutama poručio: Bitcoin umire, vrijeme je za novu kriptovalutu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Heheheh, “ljudi moji”, koji smiješni, amaterizam i neuspjeli pokušaj senzacionalizma, od članka.Poslovni hr. Koji milijunaši okupljanje kitova. Za probleme bitcoina se zna od početka to je jasno 1. generacije blockchaina ima svoje mane zabog toga se tehnologija razvijala i razvija i danas i ima svijetlu budućnost.U kriptosvijetu je samo nebo granica. Za vašu informaciju, druga generacije koju miljunas dotični pokušava napravit VEĆ POSTOJI, zove se etherium a bome i treća hahahah.zove se cardano, neo, eos. Taj se lik prošle godine razočarao u kriptovalute, prošla godina je bila najuspješnija od kad postoji blockchain, nema toga ko nije zaradio a kupio je kriptovalute, a kamo li neko ko je kupio prije prošle godine.Bitcoin može izgubit na vrijednosti a moze i rasti to nitko ne zna i ne može predvidjeti tako ni taj vaš lik. Tko god tvrdi da zna u kojem smjeru će ići cijena bitcoina laže. To se ne može znat. Draga gospodo, ne znam koje su vam namjere sa ovim člankom bile, ako je samo neznanje i amaterizam za vaše dobro, Uozbiljite se. Ovo što sam ja znao o blockchainu zna svaki 2. Hrvat. Ispadate smješni.

Zaboravio sam dodat još, ako se kome svidio moj komentar, a želi se riješit tog bezvrijednog, propalog bitcoina moja adresa za donaciju je :
1KpzkGvA8cChqDdBfoYv1uZXrujSmYdJB8

New Report

Close