Sport & biznis - SP 2026.
EN DE

Mirovine su im početkom godine narasle za 12 posto, a uskoro će dobiti i naknadu od najviše 298 eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Mirovine su im početkom godine narasle za 12 posto, a uskoro će dobiti i naknadu od najviše 298 eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

NIKADA  ….doista NIKADA  neću Plenkoviću i Vladi  oprostiti  ovakvo  PONIŽENJE s  mirovinom.

Nakon 38 godina poduzetništva!

Da bi se  mirovine mogle pravednije isplaćivati potrebno je uvesti:

1. Element  STRUČNE SPREME  u obračunu neovisno od uplate poreza i doprinosa tijekom

trajanja  rada

2. NAJBITNIJE  ………ELEMENT  poduzetništva…Ako je  umirovljenik  tijekom rada u poduzetništvu  bio  ODGOVORNA osoba za UPLATU  ne samo porezna i doprinosa , nego

i POREZA NA DOBIT  i OSTALIH POREZA ….njegova mirovina , NEOVISNO o uplati

poreza na  mirovinsko i zdravstveno osiguranje iz rada…MORA IMATI  N A G R A Đ E N I   DIO

mirovine –  uvećan za   TABLICU  postotaka  koje je  NJEGOVO DRUŠTVO, obrt  doprinosilo

REPUBLICI HRVATSKOJ…  …..

Nije pošteno  da  ja radim ,  stavljam sebe u rizik, plaćam poreze  u Proračun a sebi

isplaćujem MINIMALNU  PLAĆU  da uštedim za poreze  za  REPUBLIKU HRVATSKU …i da

mi ona  , kad vise  ne mogu raditi –  NITI  10 % ili15 %  veću mirovinu s te osnove…/ ovisno

o godišnjoj prijavi poreza na dobit /…..

Ne, gosp. Plenkoviću..TO VAM JE  OGROMNA POGREŠKA u  odlučivanju  i plaćanju mirovina.

i NIKADA zbog toga neće imati  moju podršku.

New Report

Close