Ministar Tihomir Jakovina u priči o hrvatskom namještaju

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministar Tihomir Jakovina u priči o hrvatskom namještaju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tihomir Jakovina da ponudi ključne odgovore na nešto??? Dajte najte…
Pa to je jedan od najnesposobnijih ministara ikad (ako ne i najnesposobniji) i to ne samo poljoprivrede, nego i uopće. Od njega ne treba očekivati ništa osim demagogije i par naučenih uopćenih fraza tipa “mi moramo ovo… mi moramo ono…”.
Jad i bijeda.

propali poljoapotekar nakon dvije godine na državnim jaslama živi kao sveta krava, bez da je dao “ijednu litru mlijeka”, zar se to može smatrati neuspjehom ?
čovjek je najuspješniji ministar do sada, došao je Tiho i ušao u legendu

Muči Muči…

Jakovina, HGK, Hrvatske šume – gl.up, gl.uplji, štetočina, lopovluk, reket ….. nastavi niz! Koja spr.dnja! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


propali poljoapotekar nakon dvije godine na državnim jaslama živi kao sveta krava, bez da je dao "ijednu litru mlijeka", zar se to može smatrati neuspjehom ?
čovjek je najuspješniji ministar do sada, došao je Tiho i ušao u legendu

Niste shvatili koji je bio njegov zadatak: njegov zadatak je bio lansirati svoju suprugu srpkinju u visoku politiku. Zadatak odrađen. Srboslavija napreduje.

Ako već sam ministar nije iz nacionalne manjine onda je poželjno da je supruga…partija naročito cijeni takve kadrove pogotovo ako Su još i nesposobni…onda Su jače odani partiji.

Dobro je da naši Carinici nisu bili na tom sajmu u Njemačkoj [emo_zloban]

New Report

Close