Ministar pravosuđa očekuje ostavku Dražena Jelenića

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministar pravosuđa očekuje ostavku Dražena Jelenića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma dajte pa svi su oni članovi neke tajne organizacije. Šeks, Bandić, Mamić, Brkić, Kovač, Stier, Đakić, Kujundžić itd. Itd. Svi nekaj zidaju na ovaj ili onaj način. Samo je ovaj toliko nespretan da su ga otkrili,tj. Sam se otkrio.


To su sve tipovi koji bi u nekom realnom sektoru ili nekoj poštenoj državi bili niko i ništa! Obični najamni pomoćni radnici. A ovako im imponira kad su članovi nekog tajnog kriminalnog udruženja gdje jedan drugog štite i pomažu na kriminalan način a sve u svrhu vlastitog probitka i zastite kriminala.


Fuj Hrvatska…

Opet upadam u članak,dobio sam dvije poruke, ali ih nikako ne mogu pročitati(na mom avataru se vidi).Tako,da mi je žao,sve sam probao ali ih ne mogu naći.Vjerovatno mi poslovni i to blokira.

Lijep pozdrav onima koji su mi poslali poruke,

P.S.Molim da mi ne šaljete poruke,sada ih imam već 5,ali ih ne mogu nikako pročitati,iz gore navedenoga razloga.

Hvala,

P.S.Sada imam deset poruka,ali ih ne mogu čitati,jer me blokira poslovni.Badava šaljete poruke,dali još neki čitaoc poslovnoga ima takav problem?

P.SNe šaljite mi poruke,već Vam pišem po ne znam koji put.Ne mogu ući u njih,blokiraju ih,a na avataru vidim da ih danas ima već 16,dok u porukama je nula.

Probajte me prihvatiti kao prijatelja,ako želite.Možda to prođe.

Nolite iacere margaritas ante porkas.

New Report

Close