Milijardu kuna za razvoj industrije čeka strategiju

Naslovnica Forum Komentari članaka Milijardu kuna za razvoj industrije čeka strategiju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koja komedija!? Pa kako će oni jadni napisati išta suvislo. Pa završili su u politici da ništa konkretno ne bi radili.Vidi vidi, trebalo im je 2 godine da napišu bilo kakvi dokument…ha,ha,ha…skupile se sve pametne glave SDP-a i HNS-a koju su diplomirale na pravu i prometnom faksu pa će oni nešto napisati…dno, dna..

U ovakvim okolnostima, najbolja strategija je tih milijardu kuna odmah vratiti poreznim obveznicima i poduzetnicima. Dodatno, ta strategija se može napisati i provesti u vrlo kratkom roku, za razliku od ove Vladine kojoj trebaju godine.

lol, čak i u ovlašnom spominjanju izbijaju na vidjelo okoštale stupidne mantre tih nepismenjaka, čak i “industrijsku strategiju” bi pravili bez industrije.

građevinarstvo i it uopće nisu industrija, a kojekakva prerađivačka industrija je tek sporedna i usputna grana prave, proizvodne industrije.

samo potpuni ekonomski bantui ne shvaćaju da i u preradi, recimo u mliječnoj industriji ili tekstilnoj puno veći profit ide proizvođačima strojeva za tu industriju nego samim prerađivačima jer naprosto najveća dodana vrijednost nosi najveći profit, znanje i pamet imaju glavnu ulogu čim se marx protjera iz ekonomije.

no marksisti će tvrdo po svome: znanje treba proganjati, uspjeh kažnjavati i profit poklanjati po političkoj protekciji, pa nam onda industrija ne treba, a najuspješnije tvrtke u državi bavi se preprodajom žvakaćih guma i premazivanjem tunela.

a u koju će industriju to ulagat.. šta je ostalo od industrije ?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close