Milanović: Suprotstavit ćemo se referendumu o pravima nacionalnih manjina

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Suprotstavit ćemo se referendumu o pravima nacionalnih manjina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Demokratija da, ali ne za klasne neprijatelje! Nema šta, u najboljoj maniri druga Tite.

Bit će onako kako Partija kaže, ko šljivi narod.

vaše suprostavljanje građanima nas je i dovelo u napetu i polariziranu situaciju iz koje upravo vi dobijate šamare… umijesto da akceptirate volju građana i konsezusom uređujete odnose vi i dalje sljepo nastavljate fašističkim totalitarnim metodama i forsirate da se dogodi još veće zlo.

pa zar ne primječujute identične indikatore kao i 90ih, izolirani ste u Vukovaru, evidentna je tiha građanska homogenizacija i mobilizacija, udružuju se i suprostavljene navijačke skupine kao torcida i bbb, na jučerašnjem referendumu ste unatoć mobiliziranju svih raspoloživih IPD snaga i modela potučeni sa 2/3 glasova…zar ne primječujete da ste sa apsurdnim zakonima, represijom, tzv.fiskalnim discipliniranjem, i suprostavljanjem, nepoštivanjem i izvrdavanjem Ustavnog suda, oporbenih zastupnika u Saboru i građanskih inicijativa doveli državu u depresiju i da ste upravo vi, partija na vlasti indeficirani kao krivci i nositelji svega zla???

Izvolite odmah i pod hitno smiriti uzavrele strasti i okrenuti se gorućim ekonomskim problemima jer ako na proljeće dođe do štrajkova koji bi mogli nastaviti neredima onda smo ga svi skupa brutalno najebali..

što se tiće čirilice u Vukovaru i referenduma za istu, ništa vas (osim bahatosti i ega) ne spriječava da za Vukovar proglasite privremeno izuzeće a ukoliko do referenduma dođe, ja ću kao ratni dragovoljac, ZNG te na kraju HV 91-95., po svojoj savjesti glasati za multikulturalnost i multijezičnost u područjima gdje za to postoje zakonski preduvijeti ali ipak smatram da se o uporabi nacionalnih obilježja i pisma prvenstveno moraju usuglasiti oni koji na takvim područjima obitavaju!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Milanović je samo pajac, povijest će pokazati u čijim rukama!


Milanović je samo pajac, povijest će pokazati u čijim rukama!

Zna se u čijim je on rukama. Onim krvavim što su 91 klale i palile po hrvatskoj a onda pobjegle tamo odakle su i došle.

Prvu polovicu mandata “uspjesno” su posvetili ekonomskom destabiliziranju zemlje. Izgleda da ce u naredne dvije godine raditi na politickoj destabilizaciji Hrvatske.

Ekonomsko stanje u zemlji je katastrofalno. Moj je dojam da ova izuzetno neuspjesna vlada pokusava preusmjeriti nezadovoljstvo naroda prema manjinama kako bi zastitili sebe i skrenuli paznju javnosti sa ekonomije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan



Milanović je samo pajac, povijest će pokazati u čijim rukama!

Zna se u čijim je on rukama. Onim krvavim što su 91 klale i palile po hrvatskoj a onda pobjegle tamo odakle su i došle.

[/quote]

Evo ja ću bit direktniji, pajac velikosrpskočetničke struje, što pokazuje i sastav same vlade i naših trenutačnih vladara svega ima najmanje hrvata, zamislite amere a ministri oleg ,jevgenij ,vladikov …
A ovo kako se ponašaju prema narodu i koliko bezobrazno idu u inat tom narodu koji ga je nažalost večino izabrao nije normalno , pa jedino bi nam istočni susjedi ovako neš radili ( ako? i oni ) jel i deda pokojni mi je uvijek govorio nisu srbi problem nego jugosloveni ,

pepe7

Milanoviću, izgubit ćeš opet, evo baš sam sudjelovao u jednoj anketi vezano za rad tvoje Vlade i moram iskreno priznati sve jedinice sam ti udijelio, nesposoban si i .

da ova vlada ima imalo razuma i mudrosti, sama bi donijela izmjene zakona o pravima manjina na način da propiše obaveznu uporabu jezika manjina tamo gdje je manjina 50% ili više + da dopusti jedinicama lokalne samouprave da SAME odrede ako žele uporabu jezika ili pisma manjine i ako je taj postotak manji niži od 50%!
na taj način referendum i svađe oko njega postale bi bespredmetne, a odgovornost za stanje u svakoj lokalnoj sredini bila bi prebačena na njihova općinska/gradska vijeća pa onda neka oni među sobom prebacuju lopticu ZA ili PROTIV

na žalost, siguran sam da to naša vlada neće napraviti jer ima samo bahatost i taštinu, ali nema političku mudrost za takav potez

možete brisati nick,ali ne možete obrisati ISTINU!



matori predosadan si i presporo misliš, ja stare ljude poštujem, ali ne ovakve stare dosadne kenjce.
zato zbogom matorčugo olinjala [emo_palacd]

mali, imam 35 godina. ti nisi normalan. a za ovu vrstu zloće koju prosipaš po forumu znaš da nema oprosta ni u crkvi. takvim zlim ljudima ni bog ne prašta. zato ćeš u pakao. sigurno mučiš i životinje u kvartu smeće malo pokvareno. sram te bilo.
[/quote]

***jakako bre, cuo sam da je taj povampireni cabo98 pio koktele od krvi komšijine mačke, ohlađene hrskavicom tvog dede Jovana [emo_smijeh] :krst :krst :prekrst

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

ajde dečki, upišite makar večenju školu da možemo normalno pričati. razumijem srpski, ali ovaj vaš dijalekt zbilja mi je teško pratiti. vidimo se na belexu. pozdrav iz jedne sitne fine državice gdje nema ovakvog šljama poput vas dvojice tj. jednoga sa 10 nickova. ovdje srećom ne možete ni primirisati.

...povijest se ponavlja...


pozdrav iz jedne sitne fine državice gdje nema ovakvog šljama poput vas dvojice tj. jednoga sa 10 nickova. ovdje srećom ne možete ni primirisati.

***ha čuj, kraj tebe i septičke jame mirišu ko ciklame [emo_smijeh]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

ahahahahhaaa, humor ti je vidim jača strana. gdje si vidio tu foru? u “odmori se zaslužio si”? užas. obzirom da ti je humor jako loš, to znači da ti i IQ nije previše visok pa onda zbilja nemamo što pričati. ajde idem sad van u provod, ovdje toga ima svakog dana, a ti na spavanje jer sutra moraš na šljakicu. book.

...povijest se ponavlja...

Ovaj Referendum je bila idealna prilika da Institucije sistema razotkriju najveću Državnu Korupciju.

Samo su trebali pogledati snimke onih Parazita koji su glasali Protiv.
Svi su oni korumpirani !

Većina političara je korumpirana jer je to takav sistem , sami su si izglasali velike nezarađene plaće i privilegije.
Pa neće valjda glasati protiv sebe i svojih intersa ?

Korumpirani novinari kojima su političari smanjili porez PDV na 5 % !
Pa ne mislite da će novinari glasati protiv svojih interesa ?

Razni ugostitelji koje je Vlada korumpirala sa smanjenjem poreza na 10 % .
Neće glasati protiv svojih interesa.

Razne pevaljke ,glumice , sponzoruše , poliprostitutke koje su na Državnim Jaslama.
Ne mislite da će glasati protiv sebe i svojih interesa?

Razni sportaši koji su dobili doživotnu apanažu .
Ne misliš da će glasati protiv sebe.

Čak 50.000 raznih udruga koje parazitiraju na Državnim jaslama .
Neće glasati protiv ruke koja ih hrani ?

Molim vas provjerite snimke onih koji su glasali Protiv !

Dali među njima vidite nekoga a da ne Parazitira na Državnim Jaslama ?

Dali vidite nekoga među njima da svojim rukama stvara nove vrijednosti , da ostvaruje dobit , i da plaća na to porez?

.


ajde idem sad van u provod,

kakav crni provod? ideš ti matorčugo po svežu infuziju i kisik iz boce da te šlag ne strefi!

New Report

Close