Milanović objasnio zašto se povukao u totalnu anonimnost

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović objasnio zašto se povukao u totalnu anonimnost

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da smo u Japanu štetočina sa slike bi počinila sepuku, a ovako se još nada da će mu partija osigurati lagodan život!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

zato što je egoistično g.vno, što se nije najprije plaće oslobodio, gdje je sad Hrvatska, Hrvatska, a za.ebavao je Komadinu, jer se čovjek povukao radi bolesti, nikada od kretena čovjeka

Novi izazov: Savjetuje Albaniju i Kosovo glede ulaska u EU. EU će se prije raspasti. Možda stigne na vrijeme naplatiti “savjetovanje i usluge”.

Da smo u Japanu, sigurno nebi bilo ovako “pametnih” komentara. Osim toga, bio-nebio u Saboru, prima manju plaću nego Karamarko, Orešković, sestra Bernardica.., koji uopće nisu u Saboru. Što vas briga kako će on i koga savjetovati. Zar se ne radujete, da će skinuti s državne sise? Svi su izgledi da vam jako nedostaje. Ako vam on terapija u liječenju osobnih frustracija, ok.


Da smo u Japanu, sigurno nebi bilo ovako "pametnih" komentara. Osim toga, bio-nebio u Saboru, prima manju plaću nego Karamarko, Orešković, sestra Bernardica.., koji uopće nisu u Saboru. Što vas briga kako će on i koga savjetovati. Zar se ne radujete, da će skinuti s državne sise? Svi su izgledi da vam jako nedostaje. Ako vam on terapija u liječenju osobnih frustracija, ok.

bilo je oduvijek jasno da njega boli kuki za Hrvatsku i njezine građane, a sada je to samo objelodanio, gori od Keruma, sada više ne može učiniti nikakvu štetu pa se kao povukao u anonimnost, jadnik

New Report

Close